Staniša Mandić

Zrinjski doveo napadača koji je Brazilu u finalu SP-a zabio gol

Mandić je nastupajući za mladu reprezentaciju Srbije do 20 godina osvojio i naslov prvaka svijeta, a postigao je i prvi pogodak u finalnoj utakmici protiv Brazila koju su on i njegovi suigrači dobili rezultatom 2:1.
Sport / Nogomet | 19. 02. 2019. u 20:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaš norveškog Sogndala Staniša Mandić novo je pojačanje HŠK ''Zrinjski''.

Bivši mladi reprezentativac Crne Gore te Srbije u srijedu bi se trebao pojaviti na treningu bh. prvaka i tako vjerojatno kompletirati popis pojačanja za mostarski tim za ovu polusezonu.

Mandić je rođen 1995 godine u Herceg Novom i igra na poziciji napadača, a po potrebi i krilo, javlja SportSport.ba. Profesionalni nogomet Mandić je počeo igrati u Čukaričkom u kome se zadržao od 2014. do 2018. godine.

Ovaj napadač je 2017. posuđen norveškom Sogndalu koji je na kraju i potpisao ugovor s njim, no 24-godišnjak se u Norveškoj zadržao samo godinu dana. U prošlosti je Mandić nastupao i za mlade reprezentacije Crne Gore, a zatim i Srbije.

Zanimljivost vezana uz Mandića je da je svoj prvi seniorski pogodak u dresu Čukaričkog zabio Crvenoj Zvezdi u porazu na Marakani 12.  travnja 2014. godine.

Mandić je nastupajući za mladu reprezentaciju Srbije do 20 godina osvojio i naslov prvaka svijeta, a postigao je i prvi pogodak u finalnoj utakmici protiv Brazila koju su on i njegovi suigrači dobili rezultatom 2:1.

Kopirati
Drag cursor here to close