Generalka

Zrinjski dogovorio prijateljsku sa Sarajevom u Mostaru

Zrinjski je u prvoj provjeri pred početak nove sezone u Tomislavgradu svladao Krupu s 1:0 pogotkom novog igrača Dragana Lovrića.
Sport / Nogomet | 05. 07. 2020. u 14:34 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S obzirom da je to bila uopće prva utakmica nakon četiri mjeseca trener Zrinjskog Mladen Žižović mogao je biti zadovoljan. 

''Dobro je da nije bilo ozlijeđenih, jer kod igrača se vidjelo da još nisu u intenzitetu u kojem smo naviknuli. Duga je bila pauza i dobro je da nije bilo ozlijeđenih. Rezultat je bio u drugom planu, ali s onim što sam vidio mogu biti zadovoljan'', kazao je Žižović za Zrinjski TV.

Šef struke Plemića dao je priliku svim igračima koje je imao na raspolaganju, ali je isto tako od prve minute u igru stavio mlade igrače Bašića, Stanića i Mašića.

 

''Mladi igrači dobili su šansu koju su i zaslužili. Neki su je iskoristili, neki će iskoristiti, ali sve će ovisiti od njih. Dobivat će šansu, a ako se nametnu dobro će nam doći'', dodao je Žižović.

 Zrinjski će od idućeg tjedna na mini pripreme u Međugorje, a u sljedećem razdoblju dogovorene su tri utakmice.

 Prvo će 11. srpnja igrati s Croatijom iz Zmijevaca, 15. srpnja će u Gabeli igrati s GOŠK-om, a Žižović je potvrdio da je 19. srpnja dogovorena utakmica sa Sarajevom u Mostaru.

 Ona bi trebala biti i generalna proba pred početak prvenstva 1. kolovoza.

Kopirati
Drag cursor here to close