Sarrijev asistent

Zola će preuzeti Chelsea do kraja sezone?

Ako Sarri dobije otkaz, Zola bi trebao preuzeti ekipu do kraja sezone, a potom bi uslijedio dolazak "velikog trenerskog imena".
Sport / Nogomet | 11. 02. 2019. u 15:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelnici Chelseaja navodno razmišljaju da prepuste ekipu Gianfrancu Zoli, aktualnom asistentu menadžera Plavaca Maurizija Sarrija.

Sport Mediaset piše da je Sarri u teškoj poziciji nakon katastrofalnog poraza od Manchester Cityja te da čeka odluku vlasnika kluba Romana Abramoviča o svojoj budućnosti.

Ako Sarri dobije otkaz, Zola bi trebao preuzeti ekipu do kraja sezone, a potom bi uslijedio dolazak "velikog trenerskog imena".

Nešto slično je uradio i Manchester United koji je umjesto Josea Mourinha doveo miljenika navijača Olea Gunnara Solskjaera, javlja Klix.

Roberto di Matteo je posljednji bivši talijanski nogometaš Plavaca koji je imao ulogu privremenog menadžera te je u tom razdoblju osvojio Ligu prvaka 2012. godine.

Sarri je zamijenio Antonija Contea prošlog ljeta te je imao niz od 18 utakmica bez poraza, ali su sada Plavci izgubili sedam od 21 utakmice. Također, kritike zbog stila igre su sve glasnije.

Zola je 2003. godine izabran za najboljeg igrača Chelseaja svih vremena, Watford je doveo do playoffa Championshipa u sezoni 2012/2013., a West Ham United je držao u Premiershipu dvije sezone.

Međutim, otkaze je dobio u Al-Arabiju i Cagliariju, a u Birmingham Cityju je dao ostavku nakon što je upisao samo dvije pobjede u 24 utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close