Kvalifikacije

Zmajevi složni: Nije bilo dobro, treba biti sretan sa šest bodova

Sport / Nogomet | 11. 10. 2016. u 06:42 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobili su utakmicu koju su morali dobiti pa je sada lakše. Ali ipak, ostala je sumnja, upitnici iznad onog kraha u Bruxellesu.

Nakon što su protiv okrnjene Belgije primili četiri komada, reprezentativci BiH dominirali su u domaćem duelu protiv Cipra, ali do pobjede su došli tek u posljednjih dvadeset minuta susreta.

Razloga za brigu? Da, sigurno. Ali Zmajevi su sada do Grčke, posljednjeg gostovanja godine, barem kupili malo mira.

Tabela kaže sljedeće: Belgija i Grčka po 9, BiH 6.., treba ostati miran, ali i probuditi se. Sukus je to izjava iz Mešine svlačionice.

"Cipar je kao i prošle godine bio jako težak rival. Davali su nam malo prostora i bilo je jako teško”, ocijenio je Miralem Pjanić.

“Morali smo biti strpljivi, ali lakše bi bilo da smo dali gol ranije. Zasluženo smo dali dva gola, moglo je još i više, ali tri boda su najvažnija. Znamo da će biti teško u Grčkoj. Nadam se da ćemo svi biti spremni. Bit će to otvoren meč, Grci malo golova primaju, ali pametnom igrom možemo osvojiti tri boda”, zaključio je Juventusov napadač, dvostruki asistent protiv Cipra.

Više je otkrio Senad Lulić.

"Nama je ovo bila teške utakmica posebno nakon poraza od Belgije. Mislim da sve u svemu možemo biti sretni što imamo šest bodova nakon tri meča, jer nismo igrali baš najbolje. Ovo može i mora puno bolje”, iskren je bio Lazijov bočni.

"I nakon Estonije sam rekao da to nije dobro i stojim iza svog mišljenja. Ne igramo nogomet koji smo nekada igrali. Ipak, danas je najvažnije da smo slavili. Međutim, bit će nam jako teško ako budemo i dalje ovako igrali".

Ni Haris Medunjanin nije krio blago razočaranje - a možda je između redaka i bocnuo nekog od kolega.

"Belgija je drugačija ekipa, a malo nas boli način na koji smo igrali. Nekad moraš taj svoj ego postaviti po strani da bi se borio za ekipu. Trebamo biti sretni”, znakovito je primijetio.

"Bit će teško protiv Grčke. Znamo da smo bolja ekipa, ali ako to ne pokažemo, onda možemo izgubiti od svake reprezentacije. Nekada treba igrati i pametno. Bitno je da se borimo i da svatko treba ego staviti sa strane".

 

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close