Kratili vrijeme

''Zmajevi'' posjetili zabavni park

Nogometaši BiH utorak su iskoristili za izlet na sarajevsku planinu Trebević gdje su, između ostaloga, bili u zabavnom parku
Sport / Nogomet | 03. 10. 2017. u 15:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentativci Bosne i Hercegovine u utorak su imali izlet na Trebeviću gdje su šetali u prirodi i posjetili zabavni park Sunnyland.

Navijači i predstavnici medija su se imali priliku družiti s najboljim bh. nogometašima, a članovi reprezentacije su stali i pred kamere i odgovarali na pitanja novinara.

''Iskoristit ćemo ovaj dan za opuštanje i odmor, a u srijedu nastavljamo s radom i klasičnim pripremama za utakmicu. Igrači su svjesni u kakvoj su situaciji i što nam donose ove utakmice. Znamo koliko je bodova u igri i što moramo ostvariti. Moramo pružiti maksimum i na treninzima i na utakmici kako bismo ispunili očekivanja navijača i cjelokupne javnosti'', izjavio je Igor Janković, pomoćnik izbornika Mehmeda Baždarevića.

Pitanje za Danijela Milićevića, člana belgijskog Genta je bilo što tamošnji mediji govore o nadolazećoj utakmici:

''Nisam mnogo pratio što su pisali u belgijskim medijima u zadnje vrijeme, ali kada je Martinez objavio popis glavna tema je bila nepozivanje Nainggolana. To je u svakom slučaju veoma kvalitetna reprezentacija koja će i u ovaj susret ući maksimalno angažirano. Oni su favoriti, ali mi vjerujemo u naše mogućnosti. Moramo se dobro pripremiti taktički, fizički i psihički. Kvalitetni smo i vjerujemo da možemo pobijediti, pogotovo na Grbavici gdje će sigurno biti predivna atmosfera'', kazao je Milićević.

Kenan Kodro se takođe obratio nazočnim predstavnicima medija:

''Svaki igrač očekuje da će igrati, zbog toga radimo i treniramo. Moje je da radom dokažem da mogu biti među 11. Svi znamo da nas očekuje teška utakmica. Belgija je jaka reprezentacija, ali mi se moramo fokusirati na nas. Svi smo motivirani i želimo pobijediti u ovom susretu'', zaključio je Kodro.

Susret BiH - Belgija igra se 7. listopada s početkom u 18.00 sati na stadionu Grbavica u Sarajevu.

Kopirati
Drag cursor here to close