MIlan ne posustaje

Zlatanov show za novu pobjedu Milana; Uspješna i Atalanta

U sedmoj minuti nadoknade prvog dijela, Sassuolo je ostao s desetoricom na travnjaku jer je Ante Rebić grubo fauliran od strane Mehdija Bourabije, što je značilo drugi karton za domaćeg igrača.
Sport / Nogomet | 22. 07. 2020. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Yahoo / Zlatan Ibrahimović briljira u Milanu

Nogometaši AC Milana očito nisu odustali od borbe za plasman u Europu.

Štoviše, momci Stefana Piolija igraju u sjajnoj formi, u devet okršaja nakon povratka s prisilne pauze zbog pandemije, upisali su šest pobjeda i tri remija, a u utorak su i u desetoj uzastopnoj utakmici ostali neporaženi. Točnije, upisali su sva tri boda pobjedom 2:1 kod Sassuola.

U utakmici igranoj u okviru 35. kola Serie A gosti su stigli u vodstvo u 19. minuti kada je Zlatan Ibrahimović glavom poentirao nakon ubačaja Hakana Calhanoglua.

U nastavku, Caputo je iz jedanaesterca donio izjednačenje domaćinima u 42. minuti, ali u drugoj minuti nadoknade Ibrahimović - ponovno na asistenciju Calhanoglua - vraća 'milaneze' u vodstvo.

U sedmoj minuti nadoknade prvog dijela, Sassuolo je ostao s desetoricom na travnjaku jer je Ante Rebić grubo fauliran od strane Mehdija Bourabije, što je značilo drugi karton za domaćeg igrača.

Na kraju je utakmica završena pobjedom 2:1, a Milan je zasjeo na peto mjesto ljestvice s bodom više od Rome i tri od Napolija, s tim da potonje dvije momčadi tek očekuju ogledi 35. kola Serie A.

Prvu utakmicu 35. kola talijanske Serie A danas su u Bergamu odigrali Atalanta i Bologna.

Domaćin je slavio minimalnom pobjedom, a jedini pogodak na utakmici zabio je Luis Muriel u 63. minuti.

Mario Pašalić odigrao prvih 45 minuta kod domaćina, dok je Boško Šutalo u igru ušao u 80. minuti umjesto Palomina.

Ovom pobjedom Atalanta je ponovno stigla do drugog mjesta te sada imaju dva boda više (ali i utakmicu više) od trećeplasiranog Intera.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close