Šupa se?

Zlatan otkrio tko su za njega najbolji igrači svih vremena

Ibrahimoviću je Maradona najbolji ikad, čak boji i od njega, a u prvih 11 su se našla brojna poznata imena. Zlatanovih idealnih 11: Buffon, Nesta, Cannavaro, Thuram, Maicon, Nedved, Viera, Xavi, Zidane, Ronaldo Nazário i Maradona.
Sport / Nogomet | 27. 12. 2020. u 14:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zlatan Ibrahimović je trenutno ozlijeđen i nije na raspolaganju Milanu u napadu na naslov prvaka Italije.

Međutim, švedski nogometaš puni naslovnice i dok ne igra, a objavom za Božić naljutio je i izgubio mnoge fanove katoličke vjereispovijesti.

Ibrahimović je na društvenim mrežama objavio srednji prst i tako ''čestitao'' Božić i jasno pokazao što misli o velikom blagdanu. Inače, Ibrahimović je nekoliko puta javno naglasio da je katolik po vjeri.

U njegovoj karijeri nikad nije išlo bez publiciteta, te je nakon bogohulne čestitke za Božić odlučio i dalje ostati tema u medijima pa je izabrao najboljih 11 svih vremena, ali ujedno i najboljeg nogometaša.

Ibrahimoviću je Maradona najbolji ikad, čak boji i od njega, a u prvih 11 su se našla brojna poznata imena.

Zlatanovih idealnih 11: Buffon, Nesta, Cannavaro, Thuram, Maicon, Nedved, Viera, Xavi, Zidane, Ronaldo Nazário i Maradona.

Ibrahimović je, dakle, izostavio Cristiana Ronalda i Lea Messija, vjerojatno i s razlogom, s obzirom da je u njihovoj eri, koja još traje, bio svjestan da su bolji od njega.

"Nedved me je natjerao da radim više. Kada sam ga vidio shvatio sam da ono što radim nije dovoljno. On je mašina, radio je prije, tijekom i nakon treninga. Luđak. Zatim su tu Vieira i Xavi. Ta Barcina mašina je bila fenomenalna. Lako je dalje. Zidane, Ronaldo fenomeno i Maradona. On je najbolji svih vremena. Da, bolji i od mene", rekao je Zlatan u svome pojašnjenju.

Kopirati
Drag cursor here to close