Poklon Mostaru

Žižoviću pobjeda u Ljubljani "najdraža u karijeri"

Drugu godinu zaredom nogometaši Zrinjskog igrat će u trećem kolu kvalifikacija za Europsku ligu.
Sport / Nogomet | 17. 09. 2020. u 23:13 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladen Žižović je pobjedu poklonio klubu i gradu Mostaru, a trostruki asistent Miloš Filipović hvalio je karakter i htijenje svoje momčadi.

 ''Znali smo da nas očekuje teška utakmica, ali iako smo nešto lošije ušli u utakmicu pokazali smo karakter, želju i zasluženo prošli dalje. Znam da je cijeli Mostar bio uz nas danas'', rekao je Filipović.

 Slovenske novinare zanimalo je smatra li trener Zrinjskog Žižović da je ovo dokaz kako nogomet u BiH napreduje ili da slovenski nogomet nazaduje.

 ''Svi igrači koji iz BiH dođu u slovenski nogomet prave prevagu i imamo primjere svake godine. Maribor je tih godina kada nas je izbacivao bio jak, igrački i organizacijski, ali danas smo Olimpija i mi podjednake kvalitete i ova utakmica to je pokazala. Razlika u kvaliteti između bh. i slovenskog nogometa ide u korist bh. nogometa. Prije nije bilo tako, ali sada se približavamo'', istaknuo je Žižović, koji je odgovorio i na pitanje je li mu ovo najveća pobjeda u trenerskoj karijeri.

 ''Već četiri godine radim ovaj posao i mislim da mi je najdraža. Najviše zato jer smo bili osporavani, pa mi je ovo neka vrsta satisfakcije. Nekad te rezultat posluži, nekad ne, tako je to u nogometu. Ali kada dobro i ispravno radiš, pitanje je vremena kada ćeš biti nagrađen''.

Kopirati
Drag cursor here to close