Olakšanje

Žižović: Probili smo napokon psihološku blokadu

Zrinjski je u prvih pet kola domaćeg prvenstva postigao samo dva gola, a sada je u jednoj utakmici Differdangeu postigao tri.
Sport / Nogomet | 27. 08. 2020. u 22:17 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plemići protiv momčadi iz Luksemburga nisu stvorili puno šansi, ali za razliku od prethodnih utakmica sada su zabili skoro sve što su trebali.

 ''Čestitam igračima na dobroj partiji. Mučili smo se dok nismo postigli prvi pogodak, jer smo tražili igru i kao da imamo neku blokadu. Danas smo probili psihološku barijeru, da ne postižemo gol iz puno šansi i nadam se da će to biti bolje kroz prvenstvo'', kazao je trener Zrinjskog Mladen Žižović poslije utakmice.

 Napokon su golove zabili Bilbija i Filipović, a novi napadač Josip Ivančić odmah se predstavio golom.

 ''Nemanja je najvažnija karika u našem timu, jako je važan i kada ne zabija. Ali drago mi je što je zabio sada gol, i on i svi ostali koji su postigli, kao i zbog vrlo dobre asistencije Bašića. Nadam se da će nam ova pauza dobro doći da vratimo igrače koji dosad nisu bili u ritmu'', dodao je Žižović.

 Budući da je utakmica sa Željezničarom, koja se trebala igrati ovog vikenda, odgođena, a nakon tog kola dolazi prvenstvena pauza, Plemići će sljedeću utakmicu imati tek 12. rujna protiv Mladosti.

Kopirati
Drag cursor here to close