Reakcije nakon derbija

Žižović: Preuzimam krivicu; Dudić: Začepili usta pljuvačima

Otkako je došao iz bijeljinskog Radnika i preuzeo Zrinjski, Mladenu Žižoviću je ovo bila prva službena utakmicu u kojoj je njegova ekipa doživjela poraz.
Sport / Nogomet | 08. 08. 2020. u 22:52 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žižović je nakon poraza čestitao Veležu na pobjedi, izrazivši žaljenje što njegova ekipa nije okrunila inicijativu u prvom dijelu.

 ''Mislim da smo u jeku naše dominacije primili nesretan pogodak koji je odveo utakmicu u smjeru koji nismo željeli. Izmjenama smo stavili igrače u pomalo neprirodne pozicije, ali gubili smo i morali smo nešto napraviti, a na kraju smo primili pogodak'', kazao je Žižović poslije utakmice, preuzevši odgovornost.

Bljesak.info / Trener Zrinjskog Mladen Žižović

 ''Morat ćemo tražiti probleme, jer nismo bili pravi. Preuzimam odgovornost i krivica je isključiva nam meni. Sreća samo da je već u srijedu nova utakmica i nova šansa za popravni'', dodao je Žižović.

 Njegov kolega Feđa Dudić bio je, logično, bolje raspoloženiji, pogotovo nakon otvaranja sezone i onog poraza od Željezničara.

 ''Bila je ovo naša posve zaslužena pobjeda. Imali smo pad između 30. i 40. minute kada je Zrinjski preuzeo inicijativu i nismo mogli preći centar. Ali ono što nismo naplatili na Grbavici, naplatili smo sada. Tada nismo zabili kada smo trebali, a sada jesmo kada smo bili u podređenom položaju'', govorio je Dudić te nastavio:

 ''U drugom dijelu smo svjesno prepustili inicijativu njima, a uspjeli smo neutralizirati Bilbiju od kojeg je po našim procjenama nama prijetila najveća opasnost''.

 Dudić kaže da je njegova momčad uoči ove utakmice imala 'pregršt motiva'.

Bljesak.info / Trener Veleža Feđa Dudić

 'Nakon devet dobrih mjeseci izgubimo jednu utakmicu i odmah počne pljuvanje. I to pljuvanje dolazi s naše strane. Ali nisu to radili pravi navijači Veleža. Velika većina nam je došla dati podršku na treninzima prije utakmice. Nego neki drugi koji su jedva čekali poraz pa da počnu omalovažavati. Takvi dušebrižnici mogu sada malo odmoriti. Pobjedu posvećujem igračima, našim pravim navijačima i predsjedniku Hasiću. Nakon poraza od Željezničara prva poruka koju sam dobio bila je od njega. Puna podrške, kako i treba od prvog čovjeka kluba'', zaključio je Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close