Neslužbeno

Žižović preuzima Slobodu, mogao bi debitirati protiv Zrinjskog!

Tuzlanska Sloboda u teškoj je situaciji, poraz od Veleža bio je četvrti vezani, ako gledamo i kraj jesenskog dijela situacije, pa je opasna zona sve bliže.
Sport / Nogomet | 15. 03. 2021. u 16:13 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči utakmice s Veležom bez posla je ostao trener Gradimir Crnogorac, a klub je smijenio i sportskog direktora Sanela Mašića. Sportski direktor je smijenjen zbog onoga na što je zapravo ukazivao Crnogorac, zbog loše selekcije igračkog kadra. 

Ekipu su protiv Veleža vodili pomoćnici, Adnan Jahić i Adnan Osmanhodžić, ali ovog tjedna trebao bi stići novi trener. Iako su među kandidatima Mirza Varešanović i Adnan Zildžović, prema navodima nekoliko izvora novi trener bi trebao postati Mladen Žižović.

Bivši trener Radnika i Zrinjskog navodno bi trebao biti imenovan u utorak, a debitirat će za vikend. Još uvijek nije poznat raspored 23. kola, ovisit će o ishodima današnjih utakmica, ali pošto je Sloboda sigurno osma, a ako Zrinjski nakon ovog kola bude peti, što nije nemoguć scenarij, Žižović bi mogao debitirati upravo protiv svoje dojučerašnje ekipe!

Kopirati
Drag cursor here to close