Džoker s klupe

Žižović: Pogodili smo što Mašića nismo dali na posudbu

Zrinjski je otvorio novu sezonu pobjedom nad Olimpikom, ali igra je bila daleko od renomea ekipe koja bi se trebala boriti za duplu krunu
Sport / Nogomet | 01. 08. 2020. u 22:45 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ipak, mučenje je bilo očekivano za trenera Mladena Žižovića, koji je kazao kako njegova ekipa nije u natjecateljskom ritmu, pa je na kraju imala i sreće.

 ''Na htjenje i zalaganje smo zaslužili pobjedu. Ako treba da trpi igra, neka trpi, ali rezultat u ovakvim utakmicama ne bi smio. Volim više da dobivamo 1:0 nego 5:0. U takvim utakmicama svaki igrač mora da daje maksimum. Nadam se da ćemo popraviti igru, a rezultat zadržati", rekao je Žižović, dodavši:

 "Nogomet danas svi igraju i treniraju. Protivnika je držao rezultat, nama se uvukla nervoza, ali srećom uspjeli smo dati gol i osvojiti tri boda koji će nam puno značiti".

Foto: HŠK Zrinjski / Trener Plemića Mladen Žižović

Nova 'korona' pravila omogućavaju trenerima pet izmjena, a Žižović je upravo pogodio s četvrtom i petom. Pero Stojkić je asistirao, a Anes Mašić pogodio za pobjedu. Mašić je trebao biti ustupljen GOŠK-u na posudbu, ali se Žižović predomislio i nije pokajao.

 "Odluka da talentiranog Mašića zadržimo je bila ispravna, evo vratio se zlatnim golom. Na njemu je da nastavi da radi, sigurno je da ima puno mjesta za napredak'', zaključio je Žižović.

Kopirati
Drag cursor here to close