Barem nije daleko

Žižović: Olimpija je jaka, ali tražit ćemo svoju šansu

Iako je Zrinjski bio nositelj uoči ždrijeba drugog kola kvalifikacija za Europsku ligu, to mu nije puno pomoglo jer za protivnika ima jaku Olimpiju i još će se utakmica igrati u Ljubljani.
Sport / Nogomet | 31. 08. 2020. u 17:16 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladen Žižović smatra da je Olimpija puno jača od ostala dva protivnika koje je mogao dobiti Zrinjski, albanskog Kukesija ili makedonske Renove.

 ''U odnosu na te dvije momčadi radi se o najozbiljnijem protivniku. U posljednjem kolu prošle sezone ostali su bez titule, a solidno su krenuli u ovu. Imaju dosta individualne kvalitete, dobrih ofenzivnih igrača, a i u toku današnjeg dana dodatno su se pojačali jer je stigao Partizanov Ivanović'', kazao je trener Zrinjskog Mladen Žižović, te dodao:

 ''U svakom slučaju bit će to neizvjesna utakmica, a mi ćemo tražiti svoju šansu i prolaz dalje. Bili smo nositelji uoči ždrijeba pa nam i to daje pravo da se nadao prolazu''.

 Za razliku od prve europske utakmice protiv Differdangea, Olimpija neće biti nikakva nepoznanica.

 ''Imamo već dosta informacija o njima, slovenska liga se može gledati i kod nas. Imamo nekoliko igrača koji su bili u Sloveniji, a ima i dosta igrača koji su igrali i za nas i za Olimpiju. Imat ćemo više informacija nego o Differdangeu''.

Žižović se nadao samo da će mu ždrijeb donijeti domaću utakmicu, a ni to nije bio slučaj.

''Bilo bi bolje da igramo u Mostaru, ali ako ništa izbjegli smo dugačka putovanja. Iskoristit ćemo pripreme u Međugorju da se osvježimo i pripremimo, prvenstveno da se pripremimo za utakmicu s Mladosti, a onda iz te utakmice da prenesemo dobru atmosferu za Ljubljanu'', zaključio je Mladen Žižović.

Kopirati
Drag cursor here to close