Jubilej

Žižovićevih godinu dana: "Prezentirali smo Zrinjski u Europi na pravi način"

U studenom prošle godine trenerom Zrinjskog postao je Mladen Žižović.
Sport / Nogomet | 20. 11. 2020. u 13:27 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladen Žižović imenovan je novim trenerom HŠK Zrinjski 12. studenog prošle godine. Debitirao je 23. studenog u reiju 0:0 kod Borca, a zanimljivo opet s Borcem njegova momčad igra na skoro godišnjicu od svog dolaska u Zrinjski.

U 26 utakmica koliko je vodio, Žižović je 16 puta slavio, pet puta je njegova momčad izgubila,  pet puta remizirala.

"Ova prva godina bila je prilično istrzana. Kada sam stigao u Mostar bili smo šesti ili sedmi, ali smo se konsolidirali i došli do trećeg mjesta i polufinala Kupa. Tada se dogodila pandemija, ali smo izborili Europu i ostavili smo odličan dojam, jer jedino što je nedostajalo bila je sportska sreća. Ali smo prezentirali klub na pravi način", kazao je Žižović te dodao:

"Malo smo u prvenstvo ušli sa zaostatkom, ali imamo sada lijepu priliku da dođemo do trećeg mjesta i da godinu privedemo na način kakav smo htjeli, da budemo među tri ekipe, jer to je garancija Europe. Uz sve to razigrali smo neke mlade igrače, imamo Mašića koji će uskoro ispuniti svoj potencijal, imamo Ćorluku koji je debitirao za reprezentaciju. Fali još jedino iskorak u prvenstvu, ali radimo sa suradnicima i na tome, da i to ispunimo".

 

Kopirati
Drag cursor here to close