Odjeci derbija

Žižović: Nije slučajno da nam se ovako nešto događa

Široki Brijeg je uzvratio Zrinjskom za poraz u hercegovačkom derbiju istom mjerom - pobjedom 2:1.
Sport / Nogomet | 13. 12. 2020. u 20:24 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki je kroz cijelu polusezonu bio negdje u "pozadini", mučio se da nađe formu i borio se s koronavirusom, ali uhvatio je formu u pravo vrijeme. Nanizao je u zadnje vrijeme nekoliko pobjeda, uključujući nad Željezničarom i Zrinjskim.
 
Bljesak.info / Domaći slave pobjednički gol
 
"Iskreno stvarno sam jako sretan i zbog momaka i zbog kluba, mislim da je ovo poklon svim našim navijačima za Božić i Novu godinu. Želim čestitati igračima na zasluženoj pobjedi. Ponosan sam na svoje igrače i ovo što rade. Gušt je sa njima raditi i čestitam im na ova zaslužena tri boda", rekao je poslije utakmice trener Širokog Toni Karačić.
 
Njegov kolega Mladen Žižović bio je, očekivano, suprotnog raspoloženja, a u uvodnom izlaganju dao je naslutiti da mu je nešto zasmetalo u prijemu kod domaćih.
 
"Došli smo s puno optimizna jer Široki je slično tako ušao u susret. Sportski je i klub kao Zrinjski će uvijek ići na pobjedu bez obzira da li igrao protiv Širokog ili APOEL-a na Cipru nama je apsolutno svejedno. Sportski optimizam je nešto što ide uz najbolji klub u državi. S te strane je sasvim to normalno, ne znam kako ste vi shvatili", rekao je Žižović i nastavio.
 
Bljesak.info / Mašić postiže izjednačujući gol

"Uz kvalitetan nogomet koji smo vidjeli mislim da smo bili ravnopravni i možda u nekom periodu i bolji. Međutim, nije ništa slučajno da nam se desi opet u 90. minuti da primimo gol, neshvatljiva reakcija zadnje linije. Slično smo izgubili i protiv Želje tako da moramo analizirati naše probleme i uzroke rezultata koji nisu očekivani s obzirom na ambicije kluba. Međutim, sve je još otvoreno nekoliko ekipa je u borbi za europska mjesta u nekoliko bodova. Ima puno još da se igra i vidjet ćemo na kraju tko će se radovati i koje su to najbolje ekipe što se tiče bh. nogometa".

Kopirati
Drag cursor here to close