Stara ljubav

Zinedine Zidane se nakon 17 godina vraća u Juventus?

S Juveom je Zidane u pet godina igranja dva puta osvojio talijansko prvenstvo, UEFA Super kup, Intercontinental Cup te nekadašnji Intertoto Cup.
Sport / Nogomet | 17. 07. 2018. u 18:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Donedavni trener Reala Zinedine Zidane pridružit će se po svemu sudeći Cristianu Ronaldu u Juventusu, javljaju mediji u Italiji.

Portal Libertad Digital navodi da će Zidane od listopada preuzeti dužnost savjetnika sportskog direktora Stare dame, Fabija Paraticija.

U paketu s njim išao bi sin Luca, koji je u Realu tek treći vratar. Dolaskom ukrajinskog talenta Andrija Lunina i mogućim angažmanom Thibaulta Courtoisa, Luca Zidane praktično nestaje s golmanske mape na Santiago Bernabeu.

Bio bi to povratak francuskog majstora nakon 17 godina u Juventus, iz kojega je 2001. prešao u Real Madrid.

S Juveom je Zidane u pet godina igranja dva puta osvojio talijansko prvenstvo, Superkup Italije, UEFA Super kup, Intercontinental Cup te nekadašnji  Intertoto Cup.

Bude li tomu doista tako, bit će to u rangu prave zavjere Juventusa protiv Reala, ali posve je moguće i da se radi o slučajnostima, odnosno da je Zidane kao savjetnik već bio u planovima kluba iz Torina, bez obzira na konačnu Ronaldovu odluku, koja je u međuvremenu išla u korist talijanskog prvaka.

Juventus ne zna ništa o ovome?

Tragom ove informacije, španjolski AS pitao je glasnogovornika Stare dame može li ovu informaciju potvrditi, ali su dobili odgovor da takav posao nije u planu. Na mjestu savjetnika Juventus već ima jednu drugu legendu, Pavela Nedveda.

 

Kopirati
Drag cursor here to close