Dobra atmosfera na Bilinom polju

Zildžović čestitao na pobjedi Arslanu

Trener Čelika Cihat Arslan istaknuo je kako je ovo bilo jedno lijepa nogometna večer u kojem je pobijedio nogomet.
Sport / Nogomet | 31. 03. 2019. u 22:53 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čelik je s večerašnjim, minimalnim trijumfom rezultatom 1:0 u zadnjem susretu 24. kola BHT Premijer lige BiH na svom terenu protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja, postao i najuspješniji tim proljetnog dijela sezone. 

Zeničani, sada, sa 34 boda i sa pete pozicije gaje nadu da bi do kraja mogli izboriti nastup na euro-sceni, dok Mladost ovog proljeća ima omjer tri poraza te po jednu pobjedu i remi. Time su pokvarili plasman iz jesenjeg dijela, kada su na Bilinom polju slavili protiv Čelika s 3:0, a nakon ovog poraza su osmi na tablici s 30 bodova. 

''Čestitam mom rođaku na klupi Čelika na pobjedi. Nogomet se igra za golove, a Čelik je dao gol. Možda smo mi imali više izglednih prilika, ali zahvaljujući golmanu Bojanu Pavloviću nismo dali gol '', kazao je trener gostiju Adnan Zildžović, koji je ponovo, kao i jesenas kada je slavio njegov tim, istakao odličan ambijent na Bilinom polju. 

''Kapa do poda zeničkoj publici. Daj Bože da su sve utakmice ovakve, ali da je povoljniji rezultat za nas'', podvukao je Zildžović, koji je zahvalio i svojim igračima na dobrom nastupu, ali ih ovog puta nije poslužio rezultat. 

Trener Čelika Cihat Arslan istaknuo je kako je ovo bilo jedno lijepa nogometna večer u kojem je pobijedio nogomet. 

''Odigrali smo utakmicu protiv jedne od najjačih ekipa u ligi. Danas je pobijedio nogomet. I da smo izgubili, opet bih isto rekao'', istaknuo je Arslan, koji je napomenuo kako je bilo borbenosti, organiziranih akcija, puno šansi. Svega onog što krasi dobru utakmicu. 

''Moji se igrači bore i održava nas samo zajedništvo. Uz to, dobar teren i dobra publika, dali su puno podstreka našim igračima'', kazao je Arslan. 

On je dodao kako je i publika prepoznala vjeru njegovih igrača u svoje sposobnosti te ih podržala i u večerašnjem meču.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close