Nije samo Courtois kriv

Zidane zabrinut: 'Ovo je naš najgori početak sezone'

''Bio je to naš najgori početak sezone i nismo mogli promijeniti dinamiku igre. To me muči i brine. Imamo puno problema s ozljedama. To nije opravdanje, ali je stvarnost'', objasnio je Zidane.
Sport / Nogomet | 29. 11. 2020. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Zinedine Zidane ima velike brige zbog forme Reala

Thibaut Courtois neće studeni 2020. pamtiti po dobrom. Belgijska vratarska zvijezda i čuvar mreže Real Madrida u samo 10 dana napravio je dvije katastrofalne pogreške.

Prvo mu se u Ligi nacija, prije desetak dana, u utakmici Belgije i Danske lopta 'provukla' ispod kopačke, a u subotu je u porazu Reala od Alavesa, ničim izazvan, loptu dodao protivničkom napadaču Joseluu za 0:2.

Ali, nije Courtois jedini krivac za već treći poraz Kraljevskog kluba na početku La Lige, jer trener Zidane vidi mnoštvo problema u svojoj ekipi.

"Zabili su nakon tri minute i stvari su se vrlo zakomplicirale", rekao je Zidane nakon utakmice.

"Neki dan smo dobro igrali u Milanu, ali danas smo vidjeli drugu stvarnost. Moramo nastaviti raditi, oporavljati igrače i mijenjati dinamiku. Nemamo stabilnost'', dodao je trener Reala.

Zidanea brine kako Real izgleda u ovoj fazi sezone.

''Bio je to naš najgori početak sezone i nismo mogli promijeniti dinamiku igre. To me muči i brine. Imamo puno problema s ozljedama. To nije opravdanje, ali je stvarnost'', objasnio je.

Tek u 86. minuti Real je došao do gola, a pogodio je Casemiro iz gužve i udarca Viniciusa, a u zadnjim trenucima Isco je zatresao gredu.

''Moram pronaći rješenje s igračima. Neću reći ovdje koja su. Ne možemo samo razmišljati o negativnostima'', zaključio je Zidane.

Kopirati
Drag cursor here to close