Zizou i njegova logika

Zidane se počeo smijati na pitanje novinara o Luki Joviću

Nakon utakmice španjolske medije zanimalo je zašto je Zidane ostavio Jovića na tribinama, a on se prvo nasmijao i zatim je odgovorio na pitanje. "Zato što sam ja trener i ja donosim odluke", poručio je Zidane.
Sport / Nogomet | 03. 03. 2020. u 09:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Marca / Mariano Diaz i Luka Jović na treningu Reala

U nedjelju je odigran još jedan El Clasico i gledatelji su mogli biti zadovoljni kvalitetom igre. Real je na svom terenu pobijedio Barcelonu sa 2:0 i tako se vratio na vrh La Lige.

Zanimljvo je i to što se u striujelce upisao Mariano Diaz, u sudačkoj nadoknadi utakmice, potvrdivši pobjedu svoga kluba. Za Mariana ovo je bio debi ove sezone u La Ligi jer ga je Zidane otpisao još prije godinu dana.

Mnogi su ostali začuđeni što je Mariano dobio šansu, a onda u prvom kontaktu s loptom zabio gol i skoro zaplakao.

Zidane je iznenadio sve odlukom da Luka Jović ostane na tribinama, te da Mariano dobije šansu što se pokazalo kao pun pogodak.

Naravno, nakon utakmice španjolske medije zanimalo je zašto je Zidane ostavio Jovića na tribinama, a on se prvo nasmijao i zatim je odgovorio na pitanje.

"Zato što sam ja trener i ja donosim odluke", poručio je Zidane.

Jović je prošloga ljeta, pored Edena Hazarda, bio najzvučnije pojačanje kraljevskog kluba, a koštao ih je 60 milijuna eura.

Mogao ih je koštati i više da su morali plaćati bonuse za njegov učinak u prvenstvu i Ligi prvaka. Nažalost, mladi srpski napadač u Madridu se nije snašao.

Kopirati
Drag cursor here to close