Remont

Zidane prodaje Balea, Modrić u Tottenham za Eriksena?

Kako se čini, kapetan Vatrenih Luka Modrić je zasad siguran za ostanak u "Kraljevskom klubu", iako drugi mediji pišu kako Zidane želi dovesti Tottenhamova veznjaka Christiana Eriksena.
Sport / Nogomet | 22. 04. 2019. u 11:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako piše španjolski AS, trener Real Madrida Zinedine Zidane već je sastavio popis od petorice igrača koje će na kraju sezone ponuditi na prodaju, kojeg predvodi Velšanin Gareth Bale.

No,to nije sve, na Zidanevom popisu su još Mariano i Brahim Diaz, Dani Ceballos i Marcos Llorente, javlja HRT.

Kako se čini, kapetan Vatrenih Luka Modrić je zasad siguran za ostanak u "Kraljevskom klubu", iako drugi mediji pišu kako Zidane želi dovesti Tottenhamova veznjaka Christiana Eriksena, a kao opcija se špekulira s mogućnošću da se Modrić u sklopu transfera vrati u Tottenham, u kojemu je proveo lijepe četiri godine karijere te je iz Londonda 2012. otišao u Real.

''Nitko nije siguran. Svatko ima ugovor i imat ćemo vremena razgovarati. Svakome se može dogoditi da bude prodan. Real uvijek traži najbolje igrače. Moramo prihvatiti da ovo nije bila najbolja godina i da se stvari moraju promijeniti'', rekao je u nedjelju uoči utakmice s Athletic Bilbaoom Zidane, javio je HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close