Real

Zidane odlazi, Real već našao zamjenu

Već dulje vrijeme se piše kako je Zidane mentalno iscrpljen, a i sam je najavio svoj odlazak…
Sport / Nogomet | 16. 05. 2021. u 08:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zinedine Zidane napustit će kluplu Real Madrida, objavio je Goal navodeći kako je Francuz svoju odluku obznanio još proteklog vikenda uoči utakmice sa Sevillom.


Već dulje vrijeme se piše kako je Zidane mentalno iscrpljen, a i sam je najavio svoj odlazak na konferenciji za medije uoči nedjeljnog gostovanja kod Athletic Bilbaa.

"Ta pitanja su već dosadna. Istina je da su do kraja ostale dvije utakmice, a onda ne znam što će se dogoditi. Sve je moguće. Ovo je Real Madrid. Ne gledam šire od toga da idem iz dana u dan. Možda mislite da to govorim jer izbjegavam odgovornost, ali nije tako, jednostavno sam takav. Postoje vremena kad morate ostati, a postoje i vremena kad morate otići da bi svima drugima bilo bolje", rekao je Zidane koji je već odlazio s Realove klupe.

Prvi put je to napravio nakon što je osvojio treću uzastopnu Ligu prvaka 2018. godine, ali se vratio u ožujku 2019. jer njegovi nasljednici Julen Lopetegui i Santiago Solari nisu bili ni približno uspješni, a čelnici kluba su ga vidjeli kao najefikasnije i najjednostavnije rješenje.


Istodobno, Marca je objavila da bi Zidanea mogao naslijediti Raul Gonzales koji se u Real kao trener mlađih kategorija 2018. godine.

Karijeru je završio 2010. godine, a za Madriđane je nastupao punih 28 godina.

Od 2019. je trener Realovog drugog tima kojem u posljednje vreme ide odlično.

Marca navodi da, usprkos tome što Raul nema veliko trenersko iskustvo, u Real u smatraju da je legendarni napadač pravi čovjek za posao prije svega zbog svog karaktera i načina na koji shvaća svakodnevni rad.

Kopirati
Drag cursor here to close