Liga prvaka

Zidane: Nemamo psihološku prednost nad Atleticom

Sport / Nogomet | 01. 05. 2017. u 18:45 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utorak donosi prvo polufinale Lige prvaka - madridski derbi.

Real čeka Atletico, a strateg Kralejva Zinedine Zidane pokušava odati dojam smirenog trenera.

"Nemamo psihološku prednost zbog dvije pobjede u finalima, ovo je nova utakmica. Razgovaram s momčadi, ali i pojedinačno s igračima, pogotovo s onima koji će igrati, da im naglasim što se točno od koga očekuje", izjavio je Francuz, prenosi Goal.com.

"Vježbamo li situaciju s igračem više ili manje? Ne, iako se može dogoditi, kao u El Clasicu, protiv Bayerna..."

"Jasna mi je važnost Casemira u sredini, snažan je i neću mu reći da promijeni svoj stil igre. Da, neki dan je dobio žuti karton u 10. minuti, ali dogodi se..."

"Još je rano za njegov povratak, no spremni su Ramos, Varane i Nacho. I to je odlično, jer u dobrom dijelu utakmica imao sam samo dvojicu od njih četvorice."

"Cilj nam je ne primiti gol. Ne, neću reći sastav, ali činjenica je da James igra dobro u zadnje vrijeme. Nemamo neka posebna iznenađenja za Atletico, dobro se poznajemo, a Atleti je sve bolji svake godine već 4-5 sezona. Uvijek se bore i znaju iskoristiti svoje oružje."

"Suparništvo se ta dva kluba nije puno promijenilo otkad sam bio igrač. A najveća Atleticova vrlina je da se nikad ne predaju."

"Je li Cristiano najbolji strijelac kojeg poznajem? Kao trener, sigurno. A kao igrač imao sam sreću da sam igrao s Ronaldom Nazariom. Obojica su nevjerojatni igrači. Čak sam malo zavidan jer nisam mogao zabijati toliko..."

Kopirati
Drag cursor here to close