Real rasprodaje bodove

Zidane i jedanaest Grunfova: Club Brugge se nije htio sam pobijediti

"Prvo poluvrijeme je bilo loše, nikad nismo imali takvih 45 minuta. Nismo bili koncentrirani i primili smo smiješan gol. Drugi dio utakmice je bio druga priča", izjavio je trener Zidane.
Sport / Nogomet | 02. 10. 2019. u 12:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Zinedine Zidane

Real Madrid je u prva dva kola Lige prvaka ove sezone osvojio samo bod, što mu je najgori start u elitnom natjecanju u povijesti.

Momčad Zinedinea Zidanea je u prvom kolu izgubila od PSG-a u gostima (3:0), da bi u drugom na svom terenu remizirala s Club Bruggeom (2:2).

Od kada je uveden novi format natjecanja, Kraljevski klub je uvijek u prva dva kola imao barem jednu pobjedu.

U četiri navrata, Real je gubio prvu utakmicu u Ligi prvaka, ali je već u sljedećem kolu dolazio do pobjede.

Sljedeću utakmicu Kraljevi igraju u gostima protiv Galatasaraya 22. listopada.

Zidane je nakon utakmice izjavio kako nikad nisu imali onako kaotičnih i loših 45 minuta, ali je zadovoljan kako su igrači reagirali u nastavku utakmice.

"Prvi gol koji smo primili je bio smiješan", ocijenio je Zidane, a svi koji su gledali utakmicu mogu se mirne duše složiti s njim.

"Ne mogu reći da sam sretan zbog boda, ali sam zadovoljan kako su igrači reagirali kada smo bili u zaostatku dva gola. Prvo poluvrijeme je bilo loše, nikad nismo imali takvih 45 minuta. Nismo bili koncentrirani i primili smo smiješan gol. Drugi dio utakmice je bio druga priča. Rekao sam igračima na pauzi da imamo 45 minuta da sve promijenimo, to su i napravili".

Od igrača, na udaru su se našli Modrić (njegova pogreška prethodila je drugom golu Belgijanaca), Thibaut Courtois, kojemu publika na Santiago Bernabeu zviždi, Eden Hazard, koji igra na razini koja uistinu začuđuje.

Dani Carvajal i Raphael Varane također su među igračima koji su sinoć bile negdje drugdje, a ne na travnjaku.  Lucas Vázquez i njegova zamjena Vinicius Junior kao da su se kladili tko će lošije odigrati...

Zidaneu predstoji puno važnih utakmica i izazova koji će dati odgovore na mnoga pitanja. A među tim pitanjima je - Je li se Francuz uopće trebao vraćati na klupu Kraljevskog kluba?

Kopirati
Drag cursor here to close