Nasekirali se ultrasi...

Žestoki momci: Ultrasi Bayerna protiv plave boje na dresovima

"Boje našeg kluba su crveno-bijele. Što treba značiti to sra** s plavim dresom?", poručili su ultrasi. Reakcija je to na novi dizajn dresova za sezonu 2018/2019 koje je Bayern promovirao prošloga tjedna.
Sport / Nogomet | 13. 05. 2018. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Serijski prvak Njemačke u nogometu, FC Bayern, oprostio se od svoje publike porazom 1:4 protiv ekipe VfB Stuttgart, čime i trener Jupp Heynckes na simboličan način napušta München uz gorku pilulu.

Naravno, Bayern je već ranije osigurao naslov prvaka svoje zemlje, a još im preostaje i finale kupa u Berlinu, kako bi i ovu sezonu zaokružili dvostrukom krunom.

Čini se pak kako je ultrase Bayerna u subotu jedna druga stvar više razbjesnila od poraza protiv Stuttgarta. Oni su na Allianz Areni postavili veliki banner na kojem prosvjeduju protiv boja novoga dresa Bayerna.

"Boje našeg kluba su crveno-bijele. Što treba značiti to sra** s plavim dresom?", poručili su ultrasi.

Reakcija je to na novi dizajn dresova za sezonu 2018/2019 koje je Bayern promovirao prošloga tjedna. Dres ima plave elemente na rukavima i dokoljenicama, a i šorc je također plav.

Navijače koji sebe smatraju najvećim sljedbenicima kluba plava boja asocira na najomraženije neprijatelje: TSV 1860 München i 1. FC Nürnberg.

Bayernovi ultrasi su i u prošlosti često žučno reagirali na plavu boju, a prvaci Njemačke imali su i u upravo završenoj sezoni plavu garnituru dresova za gostujuće utakmice.

Međutim, većini navijača dopada se dizajn novih dresova Bayerna, o čemu svjedoče mnoge pohvalne poruke na društvenim mrežama.

Što bi se reklo, kad čovjek nema nikakvih drugih važnijih problema u životu, onda mu još preostaje da se pobuni protiv komadića plave tkanine na dresu svog omiljenog kluba....

Kopirati
Drag cursor here to close