ŽNK Brotnjo

Ženski nogomet: Ladies open Brotnjo 2019 igra se u Čitluku 1. i 2. prosinca

Drugi međunarodni turnir u ženskom nogometu ''Ladies open Brotnjo 2019'' ŽNK Brotnjo odigrat će se 1. i 2. prosinca na stadionu ''Bare'' u Čitluku.
Sport / Nogomet | 28. 11. 2019. u 09:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Citluk.ba / Ladies open Brotnjo 2019 igra se u Čitluku 1. i 2. prosinca

Drugi međunarodni turnir u ženskom nogometu ''Ladies open Brotnjo 2019'' ŽNK Brotnjo odigrat će se 1. i 2. prosinca na stadionu ''Bare'' u Čitluku.

Uz domaće igračice na turniru će nastupiti ŽNK Viktorija iz Slavonskog Broda, ŽNK Inter iz Posušja i ŽFK Respekt iz Sarajeva.

Turnir će započeti u nedjelju, 1. prosinca utakmicom između ŽNK Viktorija i ŽNK Inter s početkom u 11 sati, dok će drugu utakmicu istoga dana, s početkom u 13.30 sati, odigrati ŽNK Brotnjo i ŽFK Repekt.

Poražene ekipe u ponedjeljak, 2. prosinca odigrat će utakmicu za treće mjesto (9.30 sati), a finale turnira na rasporedu je u 12 sati, nakon čega će u 14 sati biti upriličena svečanost dodjele pehara i medalja, piše Citluk.ba.

''Nakon završene polusezone koja je bila uspješna i koju smo zaključili petom pobjedom u nizu od 5:4 na gostovanju u Zenici, okrećemo se pripremama za drugo izdanje Međunarodnog turnira u ženskom nogometu “LADIES OPEN BROTNJO 2019”. ŽNK Brotnjo ima veliku podršku u razvoju ženskog nogometa, ali i korištenju sporta kao alata za razvijanje vještina, odgoja mladih i promocije zdravih životnih stilova. Ujedno ovaj turnir je i prilika za produljenje sezone kako bi cure ostale u trenažnom procesu i nastavile raditi za vrijeme stanke između jesenskog i proljetnog dijela prvenstva'', poručili su iz ŽNK Brotnjo uz zahvalu Općini Čitluk, Federalnom Ministarstvu kulture i sporta, Pansionu Luburić i tvrtki Xsoft-u d.o.o. Mostar kao istaknutim sponzorima.

Ulaz na sve utakmice drugog međunarodnog turnira u ženskom nogometu ''Ladies open Brotnjo 2019'' bit će slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close