Pobjednice

Ženska Sveučilišna malonogometna liga: Najbolje su studentice FPMOZ-a

Branka Bagarić studentica FPMOZ-a zabila je dva gola u finalu te tako donijela svojoj ekipi prvo mjesto.
Sport / Nogomet | 05. 05. 2021. u 16:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon tri godine pauze Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru ponovo je organizirao žensku Sveučilišnu malonogometnu ligu. Pobjednice su studentice sa Fakulteta prirodoslovno - matematičkih i odgojnih znanosti (FPMOZ). Drugoplasirane su studentice sa Pravnog fakulteta, a broncu su uzele studentice medicinskog fakulteta.

Pet fakulteta se natjecalo u ženskoj ligi, a oni su: Ekonomski fakultet, Pravni fakultet, Filozofski fakultet, Medicinski fakultet i pobjednici Fakultet prirodoslovno - matematičkih i odgojnih znanosti. Nakon što su odigrali svi utakmice, za treće mjesto su se borile studentice Ekonomskog i Medicinskog fakulteta. U regularnom vremenu rezultat je 1-1, te pobjednika odlučuju penali. Na penale dobiva Medicinski fakultet s rezultatom 5-4.

Za prvo mjesto su se borile studentice FPMOZ-a i Pravnog fakulteta. Rezultat na kraju regularnog vremena je bio 4-2 za FPMOZ. Branka Bagarić studentica FPMOZ-a zabila je dva gola u finalu te tako donijela svojoj ekipi prvo mjesto, a Lea Čepo, također studentica FPMOZ-a potvrdila je pobjedu tako što je u zadnjoj minuti zabila gol za rezultat 4-2.

''Razmišljao sam dosta koje sportske aktivnosti pokrenuti na Sveučilištu u Mostaru, te sam primjetio po aktivnostima prošlih saziva Studentskog zbora da već tri godine nismo imali žensku ligu. Stoga sam uz potporu Studentskog zbora organizirao ovo cijelo natjecanje. Kolegice su bile super. Primjetilo se da je svaki fakultet izabrao najbolje studentice da ih predstavlja. Čitavo vrijeme je bio 'fair play', te je vladala pozitivna atmosfera'', kazao je Nikola Škobić koordinator za sport Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close