Rat priopćenjima

Željo uzvraća: Bandićeva kazna je rekla sve, na terenu smo Zrinjskom dokazali tko je bolji

Sport / Nogomet | 23. 05. 2017. u 19:24 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Visina kazne Antoniju Bandiću je rekla sve. Željezničar se nada da će Nogometni savez BiH kroz analizu sezonu istražiti sve utakmice te da će iskorijeniti negativne pojave, koje su ove sezone evidentne. Uostalom, mi smo na terenu, u međusobnim dvobojima protiv Zrinjskog, dokazali tko je bolji", prokomentirali su za Klix.ba iz Željezničara odluku NSBiH o suspenziji Bandića.

Podsjetimo, na sjednici Odbora za suce i suđenje je odlučeno da se glavni sudac utakmice 9. kola Radnik - Zrinjski, Antoni Bandić iz Gruda, zbog propusta u suđenju skida s liste sudaca Premijer lige za tekuću sezonu, kao i za sezonu 2017./2018.

Rat priopćenjima Željezničara i Zrinjskog vodio se cijelog dana, prvo su ''Plavi'' prozvali ''Plemiće'', da bi oni oštro odgovorili. No, tu nije bio kraj, klub s Grbavice je opet reagirao.

U posljednjem kolu 28. svibnja Zrinjski dočekuje Slobodu, Željezničar kod kuće čeka Radnik, a Sarajevo gostuje kod Krupe. Sve ovisi od momčadi iz Mostara, a njen kiks čekat će rivali iz Sarajeva.

Kopirati
Drag cursor here to close