FK Željezničar

Sadiković: Loši rezultati na pripremama u Antaliji nisu utjecali na samopouzdanje ekipe

Nogometna Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se ovog vikenda susretima 20. kola. Fudbalski klub Željezničar u prvom meču proljetnog dijela sezone gostuje ekipi Radnika iz Bijeljine.
Sport / Nogomet | 21. 02. 2020. u 11:43 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se ovog vikenda susretima 20. kola. Fudbalski klub Željezničar u prvom meču proljetnog dijela sezone gostuje ekipi Radnika iz Bijeljine.

Trener Željezničara Amar Osim istaknuo je na današnjoj konferenciji za medije da se Željezničar, kao i svi ostali klubovi u ligi, bori s mnoštvom problema, ali zadovoljan je pripremama koje je njegova ekipa odradila.

''Imali smo odlične uvjete za pripreme i imamo odlične uvjete za treninge. Nadam se da ćemo opravdati uloženo u ekipu. Utakmica protiv Radnika će biti najteža jer niko ne zna na kojem nivou se trenutno nalazi jer je pauza trajala tri mjeseca. Nakon dva kola ćemo znati nešto više'', rekao je Osim.

Osvrnuo se na prvi meč protiv Radnika u ovoj sezoni koji je Željezničar dobio s 1:0.

''To je bila jedna od naših boljih utakmica. Protivnik čitavu utakmicu nije pogledao na gol, mi smo imali još nekoliko šansi i čitavu utakmicu diktirali ritam. Bio bih zadovoljan kada bismo gledali i sutra takvu utakmicu'', naglasio je trener "plavih.

Potvrdio je da će Željezničar dovesti još jednog igrača, a najvjerojatnije se radi o Nigerijcu Goodnesu Ohiremen Ajayiu, nekadašnjem nogometašu Širokog Brijega.

''Želimo dovesti još jednog igrača, ali imamo problema s procedurom dobivanja radne dozvole i vize. Vjerujem da će sve biti u redu i da ćemo novog igrača predstaviti naredni tjedan'', zaključio je Osim.

Igrač Željezničara Damir Sadiković naglašava da loši rezultati sarajevskog kluba na pripremama u Antaliji nisu utjecali na samopouzdanje ekipe.

''Igrali smo protiv jačih protivnika. Bilo je tu umora, pripreme su bile teške i to je možda razlog što smo igrali lošije. To nije realna slika, utakmice na bh. terenima će pokazati našu pravu snagu'', rekao je Sadiković.

Početak utakmice između Radnika i Željezničara najavljen je za sutra u 14.30 sati u Bijeljini.

Kopirati
Drag cursor here to close