Prvi poraz ''Plavo-bijelih''

Željezničar ponizio Široki na Pecari i zasjeo na vrh ljestvice

Široki Brijeg je upisao prvi poraz u sezoni.
Sport / Nogomet | 02. 09. 2018. u 21:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega doživjeli su težak poraz od Željezničara (0:3) u derbiju 8. kola Premijer lige BiH igranom pred 2.500 gledatelja na Pecari.

Bio je to prvi poraz ''Plavo-bijelih'' u ovoj sezoni dok je sarajevska momčad ovim trijumfom izbila na vrh premijerligaške ljestvice.

Domaći su dobro otvorili utakmicu, imali su terensku inicijativu, no vrata Kjosevskog nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti. 

Sve je krenulo nizbrdo u 39. minuti kada je Matej Rodin nakon kornera ostao sam kao duh i glavom matirao vratara Luku Bilobrka za vodstvo gostiju od 0:1.

U 58. minuti ''Željo'' je udvostručio vodstvo. Nakon greške Dejana Čabraje na sredini terena, gosti su povukli kontru, a Asim Zec je pogodio za 0:2.

Samo dvije minute kasnije novi šok na Pecari. Sulejman Krpić pogodio je za velikih 0:3.

Ubrzo su igru napustili Mario Babić i Dejan Čabraja, a gledatelji na Pecari ispratili su ih gromoglasnim zvižducima, na što je Čabraja reagirao te se svađao s pojedinim navijačima. 

Foto: Bljesak.info / Igrači i trener su nakon utakmice razgovarali s navijačima

S tribina su ubrzo skandirali ''Šiliću, odlazi'' tražeći tako ostavku sportskog direktora Širokog Brijega, a skandirali su također ''Je** vas Šošo'' aludirajući na menadžera Sinišu Šošu.

U 67. minuti Bakrač je zaradio izravni crveni karton nakon što je s leđa na vrhu šesnaestarca faulirao Dinu Ćorića. 

Unatoč igraču više, domaći nisu uspjeli doći do počasnog pogotka.

Susret je s tribina promatrao novi trener Širokog Goce Sedloski koji će momčad preuzeti nakon ovog derbija, a izgleda da ga čeka mukotrpan posao slaganja nikada lošije ekipe na Pecari. 

Nakon reprezentativne stanke, Široki očekuje hercegovački derbi u Mostaru protiv Zrinjskog u sklopu 9. kola, a susret je na rasporedu 15. rujna u 20:00 sati.

Rezultati by SofaScore

Škripari proslavili rođendan

Navijačka skupina Škripari u 22. minuti susreta nakratko je prekinula utakmicu nakon što su bakljadom i dimnim bombama proslavili 22. rođendan.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - FK Željezničar (Igrači Širokog bacaju prigodne rođendanske majice Škriparima)

Prije samog početka utakmice igrači su ima bacili prigodne rođendaske majice, no ovaj rođendan neće pamtiti po dobrome jer su ih njihovi ljubimci razočarali izgubivši 0:3.

Kopirati
Drag cursor here to close