Željezničar nakon preokreta svladao Mladost na Grbavici

Željezničar je upisao tri boda s kojima je održao priključak u samom vrhu ligaške ljestvice sa Sarajevom
Sport / Nogomet | 19. 10. 2019. u 20:39 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Željezničara svladali su nakon preokreta ekipu Mladosti iz Doboja kod Kaknja s 2:1, u susretu 13. kola Premijer lige BiH.

Utakmica na stadionu "Grbavica" pripala je domaćim nogometašima, iako su gosti prvi postigli gol. Željezničar je od početka utakmice bio bolji protivnik na terenu. Izabranici Amara Osima imali su terensku inicijativu i posjed lopte ali nisu uspijevali ozbiljnije ugroziti gol gostiju.

Mladost dolazi do vodstva iz svog prvog ozbiljnijeg napada na utakmici, a strijelac u 38. minutu susreta bio je Englez Matthias Fanimo.

U drugom poluvremenu Osim je izmijenio nekoliko igrača, "plavi" su nastavili s napadima i takva igra im se isplatila u 54. minutu kada izjednačenje donosi Semir Štilić.

Željezničar je nastavio nizati šanse pred golom Mladosti, a prilike za vodstvo propustili su Sipović, Alispahić i Veselinović. U 70. minutu obrana gostiju ponovo je kapitulirala kada Sulejman Krpić postiže drugi gol za domaćina.

"Plavi" su nastavili s napadima do kraja utakmice, a šanse su imali Sipović i Bojo, ali promjene rezultata nije bilo. S druge strane Fanimo je još jedanput pokušao iznenaditi Erića, ali njegov udarac nije bio precizan. Do kraja utakmice nije bilo promjene rezultata, Željezničar je upisao tri boda s kojima je održao priključak u samom vrhu ligaške ljestvice sa Sarajevom.

Rezultati by SofaScore

Kopirati
Drag cursor here to close