Novac presuđuje

"Želim ponovno igrati s njim": Neymar najavio dolazak Messija u PSG?

„Ono što najviše želim jest ponovno igrati s Messijem u istoj momčadi i uživati na terenu“, kazao je Neymar nakon pobjede PSG-a nad Manchester Unitedom na Old Traffordu.
Sport / Nogomet | 03. 12. 2020. u 12:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neymar je golgeterski proradio na Old Traffordu. Brazilac dugo nije postigao dva gola na jakoj utakmici. PSG je pobijedio Manchester United 3:1, a Neymar je postigao prvi i treći gol za Parižane.

Brazilac je pored odlične predstave na travnjaku veliku prašinu podigao intrigantnom izjavom nakon utakmice. Na pitanje kakva je situacija između njega i Lionela Messija, Neymar je odgovorio:

„Ono što najviše želim jest ponovno igrati s Messijem u istoj momčadi i uživati na terenu“, kazao je Neymar i zagonetno dodao:

„Messi bi mogao igrati na mojoj poziciji, nema nikakvih problema. Želim ponovno igrati s njim, sljedeće sezone moram sve učiniti da se to i ostvari.“

Naravno da je zagonetka u tome što Neymar nije spomenuo klub u kojem bi se ponovno mogli sastati. Logično je zaključiti da bi to mogla biti Barcelona ili PSG. Teško da bi obojica mogla prijeći u neki treći klub.

S obzirom da je Barcelona je u teškoj financijskoj situaciji, katalonski velikan teško da bi mogao iduće sezone spojiti Messija i Neymara u svojim redovima.

Messi Barcelonu stoji oko 100 milijuna eura bruto, a Neymar PSG između 70 i 80 milijuna eura sa svim bonusima. Navodno PSG nudi Neymaru još veću plaću za produljenje ugovora, dok će Barcelona vjerojatno tražiti od Messija da smanji potraživanja.

Vjerojatno će sve biti jasnije nakon izbora za novog predsjednika Barcelone, koji će se održati krajem siječnja iduće godine. Victor Font i Joan Laporta najveći su favoriti. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close