Hvala!

Zdravko Mamić: U Međugorju se osjećam kao kod kuće

''Na svakom koraku se osjećam da sam ovdje dobrodošao i to stalno ponavljam'', kazao je Mamić.
Sport / Nogomet | 22. 05. 2020. u 16:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Moram prije svega da zahvalim svim stanovnicima BiH jer se od dolaska u Međugorje zaista osjećam kao kod kuće'', kazao jeZdravko Mamić, savjetnik Nogometnog kluba Dinamo Zagreb, koji se već drugu godinu nalazi u Bosni i Hercegovini i Međugorju.

''Na svakom koraku se osjećam da sam ovdje dobrodošao i to stalno ponavljam. Osim toga, moram zahvaliti i institucijama BiH koje su sve postupke u odnosu na moj slučaj obavile vrlo brzo i ekspeditivno. To nikada neću zaboraviti'', kazao je za Dnevni avaz Mamić.

Dotakao se i teme oko odlaska Nenada Bjelica, ali i najavljivane prodaje bh. nogometaša Amera Gojaka.

''Bjelicin odlazak nitko pametan niti je pomislio, a kamoli priželjkivao. Jedini razlog zbog kojeg je Bjelica otišao je taj što je predloženo smanjenje primanja u vrijeme korona krize. On je to odbio, i to u usmenom i pismenom obliku. Ovo prvi put govorim, znači i u usmenom obliku. Ali to je sada završena priča. Idemo dalje. Dinamo ima novog mladog i talentiranog trenera. Ali, ako me pitate da li mi je žao, moj odgovor je da, žao mi je'', kaže Mamić.

Osvrnuo se na najavljeni odlazak Amera Gojaka u Španjolsku.

''Nama nije cilj da prodamo Gojaka. I to se neće dogoditi. Mogu reći da će Dinamo biti jači nego u proteklim sezonama. Dolaze nam novi igrači i Dinamo neće ići u rasprodaju igrača, kako su mnogi priželjkivali'', rekao je Mamić.

Kopirati
Drag cursor here to close