Prijedlog klubovima

Završnica Premier lige u srpnju i bez publike?

Prijedlog je da se sve preostale utakmice odigraju u razdoblju od četiri do šest tjedana i tako bi se izbjegli ogromni novčani gubici ako se sezona ne završi.
Sport / Nogomet | 28. 03. 2020. u 18:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pandemija koronavirusa zaustavila je nogomet u gotovo cijelom svijetu.

Sezone širom Europe zaustavljene su u samom finišu i još uvijek se ne zna kada će biti nastavljene. UEFA navodno razmišlja o restartiranju liga početkom svibnja, no još uvijek ništa nije službeno potvrđeno.

Englezi uveliko rade na rješenju o eventualnom nastavku prvenstva, a novi prijedlog koji je stigao zvuči veoma zanimljivo.

Nastavak Premier lige mogli bismo gledati početkom srpnja. Prijedlog je da se sve preostale utakmice odigraju u razdoblju od četiri do šest tjedana i tako bi se izbjegli ogromni novčani gubici ako se sezona ne završi, prenosi SportSport.ba.

Naravno, Nogometna asocijacija će morati u suradnji sa FIFA-om da omogući nogometašima kojima ističe ugovor na kraju sezone, da i dalje nastupaju za svoj tim, sve dok sezona ne okonča, kada bi postali slobodni.

Također, planirano je i da se sezona okonča bez nazočnoti publike, posebno u slučaju ako pandemija koronavirusa i dalje bude žestoka kao što je to slučaj trenutno.

Kopirati
Drag cursor here to close