Zadnje minute

Završio je prijelazni rok: Neki igrači su uskočili u posljednji vlak

Talijanski nogometni doprvak Inter iz Milana doveo je u svoje redove talijanskog reprezentativnog braniča Mattea Darmiana. Chris Smalling novi je igrač Rome, a Romin talent Justin Kluivert prešao je u Leipzig.
Sport / Nogomet | 05. 10. 2020. u 23:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Edinson Cavani bio je između Benfice, Atletico Madrida i Reala, ali je na kraju najbliži Manchester Unitedu

Nakon što je postalo jasno da Houssem Aouar neće pojačati Arsenal, londonski velikan odlučio se za kupovinu Thomasa Parteyja. Atletico Madrid je odbijao pregovore, a onda je Arsenal aktivirao otkupnu klauzulu u visini od 50 milijuna eura. U suprotnom smjeru, na posudbu ide Lucas Torreira.

Istodobno, Mattéo Guendouzi više nije igrač Arsenala. Mladi Francuz potpisao je za njemačku Herthu.

Justin Kluivert novi je igrač RB Leipziga. Mladi Nizozemac potpisao je petogodišnji ugovor s njemačkim klubom.

Bayern je u jednom danu doveo čak trojicu igrača. Uz Douglasa Costu i Choupo-Motinga, novi igrač Bayerna je Bouna Sarr, a stiže iz Marseillea. Ovaj 28-godišnji Francuz igra na poziciji stopera.

Jean Clair Todibo napušta Barcelonu i odlazi u Benficu na dvogodišnju posudbu. Portugalci će Kataloncima platiti 2 milijuna eura, preuzet će obvezu plaćanja igračevog ugovora te imati opciju otkupa istog za 20 milijuna eura.

Dinamo je ostvario još jedan milijunski transfer. Amer Gojak je potpisao za Torino, a hrvatski nogometni prvak u ponedjeljak je potpisao ugovore s dvojicom 18-godišnjaka iz Crne Gore, Andrijom Kolundžićem i Milanom Vukotićem.

Talijanski nogometni doprvak Inter iz Milana doveo je u svoje redove talijanskog reprezentativnog braniča Mattea Darmiana (30) na jednogodišnju posudbu iz Parme s mogućnosti otkupa njegova ugovora ukoliko se ispune određeni uvjeti.

Chris Smalling novi je igrač Rome! Sezona posudbe uvjerila je čelnike rimskog kluba u kvalitetu ovog stopera, za čije će usluge Manchester Unitedu platiti fiksnih 15 milijuna eura plus bonuse. Ta vijest znači da Domagoj Vida ipak neće potpisati za Romu.

Darmian je od 2015. do 2019. godine bio član Manchester Uniteda, ali u te četiri sezone je sakupio tek 60 nastupa.

Cavani i Telles upravo prolaze liječničke pregledfe u kampu Manchester Uniteda.

Karlo Letica novi je igrač Sampdorije. Bivši golman Hajduka došao je na posudbu iz Club Bruggea. Alen Halilović više nije igrač Milana, postao je slobodan na tržištu.

Mladi talijanski napadač Federico Chiesa napustio je Fiorentinu i karijeru će nastaviti u redovima talijanskog prvaka Juventusa. Prema Sky Sportu, talijanski krilni igrač pridružio se Juventusu na posudbi s mogućnošću kupnje za 50 milijuna eura.

Tin Jedvaj, koji je pod ugovorom s Bayerom iz Leverkusena, odlazi na novu posudbu, ovaj put u Union iz Berlina. Ova informacija, doduše, još nije potvrđena u njemačkim medijima niti od strane klubova.

Veznjak Porta i portugalske reprezentacije Danilo Pereira prešao je u ponedjeljak, zadnjeg dana prijelaznog roka, u PSG na posudbu, ali s opcijom otkupa, objavio je pariški klub na svojim stranicama.

Sevilla se pojačala angažiravši braniča berlinske Herthe Nizozemca Karima Rekika (25), te napadača AZ-a Marokanca Oussama Idrissija (24).

Nakon posudbi u Milanu i Monacu, igrač Chelseaja Tiemoue Bakayoko ovu će sezonu provesti na posudbi u Napoliju.



Kopirati
Drag cursor here to close