Nema ispadanja

Završena nogometna sezona u Republici Srpskoj

Iako nije eksplicitno navedeno da je Krupa postala novi prvak Srpske, to je veoma izvjesno.
Sport / Nogomet | 08. 05. 2020. u 19:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sva nogometna natjecanja pod ingerencijom Nogometnog saveza Republike Srpske su prekinuta, potvrđeno je na online sjednici Izvršnog odbora NS RS.

Sva natjecanja FS RS u aktualnoj sezoni tako su i definitivno završena.

"Na današnjoj online sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Republike Srpske donesena je odluka o prekidu natjecanja u svim ligama pod ingerencijama FS RS. U sklopu te odluke nitko neće ispasti u niži rang natjecanja", navedeno je u priopćenju NS RS, prenosi Mondo.

Iako nije eksplicitno navedeno da je Krupa postala novi prvak Srpske, to je veoma izvjesno, što bi trebalo značiti da će ekipa iz kanjona Tijesno sljedeće sezone nastupati u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, koja u ovom trenutku traži modalitete kako da privede kraju sezonu.

U priopćenju NS RS također je naglašeno da je formirano i peteročlano povjerenstvo koje će dati prijedloge za reorganizaciju i proširenje liga saveznog ranga natjecanja.

"Za predsjednika ovog povjerenstva imenovan je Milorad O. Lale (Istočno Sarajevo), potpredsjednik je Mile Mandić (Kozarska Dubica), a još su članovi: Radika Marić (Bijeljina), Miloš Brkić (Laktaši) i Darko Ljubojević (Banja Luka)".

Na kraju se navodi da je odluka o prekidu sezone donesena na osnovu preporuka i zaključaka Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, kao i Ministarstva obitelji, mladih i sporta, o nemogućnosti natjecanja prije 1. srpnja ove godine, a u interesu i klubova i zdravlja igrača.

Kopirati
Drag cursor here to close