Posušje

Završen 13. MNT Hercegovački Vinjani, ekipi Mesihovine titula najboljih!

Ekipa Mesihovine pobjednik je 13. Malonogometnog turnira Hercegovački Vinjani 2018. godine.
Sport / Nogomet | 21. 08. 2018. u 08:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa Mesihovine pobjednik je 13. Malonogometnog turnira Hercegovački Vinjani 2018. godine. U finalu koji se protekle nedjelje igrao u Hercegovačkim Vinjanima pobijedili su ekipu Sportskog centra Crnač rezultatom 3:2.

U utakmici za 3. mjesto snage su odmjerile ekipa Svadbeni salon Bagušić,caffe Tropicana i ekipa caffe bar Bonaca, a bolja je bila ekipa Svadbenog salona Bagušić,caffe Tropicana koja je pobijedila rezultatom 3:2.

Foto: PR / Nagrade najboljima

Nakon utakmice za 3. mjesto uslijedila je Vinjanska alka u kojoj su od 14 prijavljenih parova, najprecizniji bili Vladimir Nenadić i Ivan Biško, koje je nagradio SuperGrill.

Po završetku finalne utakmice uslijedila je svečana dodjela nagrada. Prvo je nagrađen najbolji voditelj ekipe koji ove godine dolazi iz ekipe caffe bar Ćabor, Mate Oreč, a nagradu mu je uručio predsjednik Mjesne zajednice Vinjani, Vladimir Kraljević.

Nakon toga uručena je nagrada za Fair play ekipu, a tu titulu ponijela je ekipa caffe bar Bonaca, kojima je nagradu uručio u ime organizatora Tomislav Lončar. Uslijedilo je proglašenje najboljeg vratara turnira, a on je čuvao vrata ekipe Sportski centar Crnač, Franjo Sesar, kojem je nagradu uručio župnik župe Hercegovački Vinjani don Joko Blažević.

Foto: PR / Uručene nagrade

Proglašen je i najbolji igrač turnira, a on je igrao za ekipu Mesihovine, Duje Nevistić, kojemu je nagradu uručio direktor radio postaje Posušje, Damir Jurišić. Potom je proglašen i najbolji strijelac turnira, a on je nastupao za ekipu caffe bar Bonaca, Josip Mandurić, kojemu je nagradu uručio predsjednik Športskog saveza općine Posušje, Zvonimir Širić.

Nagradu za 3. osvojeno mjesto uručio je predsjednik Općinskog vijeća općine Posušje, Ivan Lončar, ekipi Svadbeni salon Bagušić,caffe Tropicana.

Ekipa Sportski centar Crnač osvojila je 2. mjesto, a nagradu im je uručio vlasnik tvrtke Lončarplast d.o.o. koja je generalni sponzor ovogodišnjeg turnira u Hercegovačkim Vinjanima.

I prvacima, pobjednicima, prijateljima iz susjedne općine Tomislavgrada, ekipi Mesihovine za osvojeno 1. mjesto nagradu je uručio načelnik općine Posušje, Branko Bago.

Foto: PR / Don Joko Blažević i Franjo Sesar

Na kraju večeri uslijedilo je i izvlačenje tombole, a slavlje se nastavilo do dugo u noć. Tako je završen još jedan, najstariji malonogometni turnir na području općine Posušje, u Hercegovačkim Vinjanima.

Ove godine na turniru je nastupila 31 ekipa iz svih krajeva Hercegovine i susjedne Dalmacije.

Kopirati
Drag cursor here to close