Ništa službeno nije došlo

Zatvorene tribine ili ne? Jakirović očekuje navijače protiv Leotara

Još uvijek nije posve jasno hoće li Zrinjski u posljednjoj utakmici jesenskog dijela moći računati na pomoć navijača.
Sport / Nogomet | 02. 12. 2021. u 13:34 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odluka Disciplinskog povjerenstva Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine da se kazne NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski, zbog toga što su njihovi navijači na utakmicama za vikend istaknuli transparente podrške u Haagu osuđenom generalu Slobodanu Praljku, još nije službeno stigla klubovima.

HŠK Zrinjski do ovog trenutka nije dobio nikakvu odluku, tako da još nije posve jasno hoće li njihov stadion u petak biti otvoren za gledatelje ili ne. Što se trenera Sergeja Jakirovića tiče, on na utakmici protiv Leotara očekuje podršku navijača.

"Očekujem publiku, očekujem da je bude kao i na zadnjoj utakmici. Nismo dobili ništa službeno, a ako i dođe danas službeno ostaje nam pravo žalbe. Tako to obično ide i što se mene tiče očekujem da navijači dođu i daju nam podršku", poručio je Jakirović uoči sutrašnje utakmice s Leotarom.
 
 
Podsjetimo, Zrinjski će, barem kako prenose mnogi mediji jer Savez se nije službeno oglasio, biti kažnjen s jednom utakmicom pred zatvorenim tribinama, te s novčanom kaznom od ukupno 4500 konvertibilnih maraka.
 
Kopirati
Drag cursor here to close