Remont momčadi s Pecare

Zatišje pred buru: Turčin stiže u Široki Brijeg

Turčin je krilni napadač, mladi reprezentativac Hrvatske, kojem je prirodna desna strana, ali može igrati i lijevo.
Sport / Nogomet | 18. 06. 2018. u 12:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iza nogometaša Širokog Brijega prvi je tjedan priprema za europske nastupe i novu sezonu. Novi trener Boris Pavić pripreme je započeo s 24 igrača u kadru, među kojima su i četvorica juniora koji su potpisali profesionalne ugovore.

Kako su klub nakon prošle sezone napustili Luka Menalo, Stjepan Lončar, Josip Ćorić, Slavko Bralić, Bernardo Matić, Wagner Santos Lago, Jure Ivanković, Ivan Baraban i Ivan Peko, momčad s Pecare očekuje pravi ''remont'' ovoga ljeta.

Zasad je jedino novo ime u kadru brazilski krilni napadač Eliomar koji je stigao iz srbijanskog Javora Martisa iz Ivanjice. U ovome se tjednu očekuju nova pojačanja na Pecari. Moglo bi se reći kako je protekli tjedan označavao zatišje pred buru.

Kako Bljesak.info saznaje, Široki Brijeg će i u ovoj sezoni nastaviti s partnerskim odnosom s Rijekom, hrvatski doprvakom koji je ovoga ljeta kupio Stjepana Lončara. U medijima se pisalo kako će nakon transfera novog reprezentativca BiH na Rujevicu put Pecare krenuli ofanzivni igrači Goodness Ohiremen Ajayi i Theophilus Solomon. No, oni su izrazili želju za ostankom u HNL-u i karijeru će nastaviti u zaprešićkom Interu.

Umjesto nigerijskog dvojca, na Pecari će kao posuđeni igrači Rijeke, prema saznanjima do kojih je došao Bljesak.info, u sljedećoj sezoni igrati pouzdani defanzivni igrač Bernardo Matić, koji je i prošle sezone nosio ''Plavo-bijeli'' dres te mladi napadač Tomislav Turčin.

Turčin je krilni napadač, mladi reprezentativac Hrvatske, kojem je prirodna desna strana, ali može igrati i lijevo. Ponikao je u Dilju, a nakon toga igrao za mlade kategorije vinkovačke Cibalije odakle je 2016. prešao u Rijeku. U prošloj je sezoni bio na posudbi u hrvatskom prvoligašu Rudešu.

Bljesak.info / Bernardo Matić
Kopirati
Drag cursor here to close