Prkosni Imoćanin

Zašto je Ante Rebić odustao od Messijeva dresa?

"Iskreno, mislio sam za jednog prijatelja probati nabaviti dres od Messija, on je njegov veliki obožavatelj. Ali, toliko su mi Argentinci ostavili loš dojam da ga onda nisam niti htio tražiti dres"
Sport / Nogomet | 24. 06. 2018. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić, jedan od junaka uvjerljive pobjede nad Argentinom (3:0), spada u krug nogometaša o kojima se najviše govori i piše nakon dva odigrana kola Mundijala u Rusiji.

Nogometaš Eintrachta iz Frankfurta poznat je po svom muškom pristupu igri na granici incidenta, eksplozivnosti i brzini, ali i dobrom driblingu i preciznom šutu. Reklo bi se - za modernog napadača ima sve što je potrebno. Ono u čemu je kod njega vidljiv deficit je pak sposobnost da broji do deset kad oko njega zaiskri.

Nakon utakmice protiv Argentine, Rebić je odustao pitati dres Lionela Messija. Kao razlog naveo je nedostatak fair-playja kod argentinskih nogometaša.

"Iskreno, mislio sam za jednog prijatelja probati nabaviti dres od Messija, on je njegov veliki obožavatelj. Ali, toliko su mi Argentinci ostavili loš dojam da ga onda nisam niti htio tražiti dres", kazao je Rebić za Goal.hr.

Kaže kako su ga Argentinci razočarali ukupnim ponašanjem, kako na terenu, tako i po završetku utakmice jer nisu čestitali pobjedniku.

"Iskreno od njih sam očekivao puno više. Pa barem od ovih što igraju Premier ligu i navikli su na žestok tempo i duele. Vidjeli ste Otamendija, već u prvoj minuti Mandžukić je prošao pored njega, a on se valjao po podu. Neugodno su me iznenadili svojim ponašanjem i nedostatkom fair-playa, a o njihovom provociranju neću ni pričati. Na kraju utakmice treba boljem protivničku čestitati, treba znati gubiti."

Kopirati
Drag cursor here to close