Gelson Martins

Zaradio isključenje zbog poruke Semedu: S tobom do kraja svijeta!

Semedo je priveden i pritvoren s izuzetno teškom optužnicom koja se sastoji od nekoliko kaznenih elemenata! Igraču, kojeg je uprava "Žute podmornice" u ljeto 2017. platila 14 milijuna eura kako bi iz Sportinga preselio u Primeru
Sport / Nogomet | 28. 02. 2018. u 22:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gelson Martins donio je tri boda Sportingu iz Lisabona u sudačkoj nadoknadi. Protivnički golman u šoku je ostao ležati na travnjaku. Pola minute kasnije, zapanjen je ostao Martinsov vlastiti trener. Njegov nogometaš zbog običnog natpisa na majici zaradio je drugi, isključujući žuti karton, što znači da je otpao za derbi protiv Porta.

Slabašni Moreirense, posljednji na tabeli, tako je ostao bez jednoga boda, a Sporting bez važnoga igrača za derbi. Klub s Alvaladea utakmica protiv Porta vjerojatno znači odluku o prvenstvu, jer bi u slučaju poraza otišli na zaostatak od osam bodova.

Na Martinsovoj majici pisalo je "Cu bo ti fim de mundo. RS 35". U prijevodu s kreolskog to znači "S tobom sam do kraja svijeta!"

Pomniji pratitelji prilika u portugalskom nogometu odmah su shvatili komu je upućena poruka s majice Martinsa.
Neki dan, 22-godišnji Gelson oglasio se na Instagramu identičnom porukom.

Ista je bila upućena njegovom velikom prijatelju i bivšem suigraču iz Sportinga i mlade portugalske reprezentacije, Rubenu Semedu, sadašnjem igraču Villarreala, koji je upao u ozbiljne probleme sa zakonom u susjednoj državi.

Naime, Ruben Semedo je priveden i pritvoren s izuzetno teškom optužnicom koja se sastoji od nekoliko kaznenih elemenata! Igraču, kojeg je uprava "Žute podmornice" u ljeto 2017. platila 14 milijuna eura kako bi iz Sportinga preselio u Primeru, sudit će se za: pokušaj ubojstva, otmicu, prijetnje, napad, nezakonito posjedovanje vatrenog oružja i oružanu pljačku.

Kreolski jezik je poveznica ovoj dvojici nogometaša jer je je Gelson Martins rođen na Zelenortskim Otocima, Semedo nije, ali vuče korijene iz te otočne afričke države. Prije dvije godine čelnici tamošnjeg nogometnog saveza čak su poduzimali ozbiljne korake kako bi isposlovali nastupe tih sjajnih igrača za njihovu reprezentaciju, ali do toga nikad nije došlo, piše Sportklub.hr.

Martins je upravo od te godine skupio već 15 nastupa za nacionalnu vrstu Portugala, a Semedo je (bio) na najboljem putu prema istom ostvarenju. Sada mu predstoji jedan teži put povratka u normalniji život...



Kopirati
Drag cursor here to close