Sve su me sastalo

Zaplakao: Nogometaš Bayerna se slomio jer ga Kovač ignorira

Nakon utakmice na klupi Bayerna njemački fotografi uhvatili su Španjolca Javija Martineza u suzama. Nijemci pišu kako se Javi slomio jer ne igra.
Sport / Nogomet | 06. 10. 2019. u 09:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Imago / Pomoćni trener Hansi Flick tješi Martineza

Nakon iznenađujućeg domaćeg poraza od Hoffenheima trener Bayerna Niko Kovač bio je realan.

"Hoffenheimova pobjeda nije bila nezaslužena. To je tako. Čini se da nismo spremni igrati dobro svaka tri ili četiri dana. Nismo uspjeli ponoviti dobru igru od utorka u Ligi prvaka", rekao je Kovač.

"Prvo poluvrijeme je bilo u redu, imali smo dobre šanse, ali trebali smo biti odlučniji. U drugom poluvremenu smo napravili puno pogrešaka i nismo stavili Hoffenheim pod pritisak".

Nakon utakmice na klupi Bayerna njemački fotografi uhvatili su Španjolca Javija Martineza u suzama.

Nijemci pišu kako se Javi slomio jer ne igra. O cijeloj situaciji oglasio se sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamdžić.

"Nisam vidio fotografije. Naravno da je iritantno za Javija to što ne igra, ali sezona je duga. Svi će dobiti svoju šansu, tako i Javi", rekao je Salihamidžić.

Vjerojatno je Braco Salihamidžić u međuvremenu vidio fotografije, a Martinez nije jedini nezadovoljnik u redovima Bavaraca.

Bild ističe kako Niko Kovač sebi stvara i problem poznat pod imenom Thomas Müller. Naime, legenda Bayerna također ne igra dovoljno nakon dolaska Coutinha, a imati u svlačionici jednog takvog nezadovoljnog igrača nije jednostavno.

Obično ovakvi problemi isplivaju kad se gube utakmice, dok nakon pobjeda kao što je ona nedavno u Londonu protiv Tottenhama, svi blistaju i ističu snagu kolektiva.

Kopirati
Drag cursor here to close