Berlin

Zapalio se vlak s navijačima njemačkog bundesligaša!

Prvo se osjetio jak miris dima, nakon čega je počelo gorjeti u jednom od prednjih vagona. Srećom, osim lakših posljedica po zdravlje četiri osobe, koje su udisale dim, nije bilo ozlijeđenih.
Sport / Nogomet | 20. 10. 2019. u 11:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Spreepicture / Vlak s navijačima Freiburga zapalio se u Berlinu

Navijači njemačkog bundesligaša Freiburga, njih nešto više od 750, trebali su se nakon subotnje utakmice vratiti vlakom iz Berlina, gdje je njihov klub u dvoboju protiv Union Berlina poražen rezultatom 0:2.

Međutim, uoči samog polaska posebnog vlaka za navijače, u jednome je vagonu izbio požar.

Kako prenosi Bild, vlak je čekao na polazak s kolodvora "Bellevue", a onda se osjetio jak miris dima, nakon čega je počelo gorjeti u jednom od prednjih vagona. Srećom, osim lakših posljedica po zdravlje četiri osobe, koje su udisale dim, nije bilo ozlijeđenih.

Čak 200 različitih vozila krenulo je u akciju gašenja požara i spašavanja putnika, a kolodvor su morala napustiti i dva lokalna vlaka koja su se u tom trenutku tu zatekla.

Kolodvor je navečer bio obavijen oblakom gustoga dima, a navijači su na koncu svoj povratak u Freiburg morali privatno organizirati.

Ponašanjem navijača već na stadionu nije nimalo bio zadovoljan trener gostiju Christian Streich.

"Izlaziš na travnjak i vidiš kako tvoji navijači pale bengalke. To je katastrofa! Ne znam, možda su htjeli ispasti 'cool' u glavnom gradu. Ili im je glave ponijela činjenica da imamo 14 bodova? Ali, sad je glava opet hladna, jasno nam je gdje smo", komentirao je očito bijesni trener Streich.

Novi bundesligaš Union se ovom pobjedom pomaknuo s mjesta koje opasno ugrožava ligaški status. Bülter u prvoj i Ingvartsen u 84. minuti bili su strijelci za domaćine.

Nakon ove pobjede, igrači Union Berlina najavljuju kako je njihova sljedeća žrtva veliki Bayern, već idućega tjedna.

Kopirati
Drag cursor here to close