Dinamova križaljka

Zagrebački Dinamo našao zamjenu za Petkovića u domaćoj ligi?

Kako pišu Sportske novosti, trenutno su oči Dinama uprte prema domaćim snagama, konrektno prema Rijekinom golgeteru Antoniju Mirku Čolaku.
Sport / Nogomet | 19. 06. 2020. u 12:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Pixsell / Bruno Petković, nogometaš Dinama i hrvatske reprezentacije

Prema pisanju Sportskih novosti, na Maksimiru se već spremaju za ono što je neminovno, a to je odlazak odličnog napadača Brune Petkovića.

Stoga se već radi na tome da uloga prvog izbora na mjestu centralnog napadača bude instantno nadomještena, jer bi Dinamo u tom slučaju pao samo na Sandra Kulenovića.

A mladom napadaču, složit će se većina ljubitelja plave boje, neophodan je još određeni period prilagodbe.

Kako piše list, trenutno su oči Dinama uprte prema domaćim snagama, konrektno prema Rijekinom golgeteru Antoniju Mirku Čolaku.

Za sada je on opcija broj jedan, s obzirom da bi inozemno pojačanje koje bi trebalo nadoknaditi odlazak takve kvalitete poprilično skupo.

Foto: Pixell / Antonio Mirko Čolak (NK Rijeka)

Slično vrijedi i za trenutno vodećeg strijelca lige Mirka Marića.

On je, umjesto da je pušten u Birmingham City za lijepih šest milijuna eura, potpisao novi ugovor s Osijekom te se na koncu nije pridružio Ivanu Šunjiću u dresu kluba iz Championshipa.

Inače, Bruno Petković je prije godinu dana, nakon dobrih igara za Dinamo i Vatrene, bio na meti nekoliko klubova, a čak se u 'najhrabrijim' napisima spominjala i velika Barcelona.

S obzirom na svoj igrački profil, Bruno Petković bi se ponajbolje uklopio upravo u La Ligu, s tim da ga Barcelona zasigurno neće trebati, a vjerojatno mu ni Bundesliga ne bi bila za broj velika.

Kopirati
Drag cursor here to close