Talijani ''razotkrili'' suca Olivera

Za poraz Juventusa "kriva" je sučeva supruga Lucy Oliver

Iz srpnja 2016. je slika Lucy Oliver sa stadiona Santiago Bernabeu uz komentar "Mislim da ovo nije loš stadion", popraćen zabavnim hashtagom kako je Fratton Park, stadion Portsmoutha, ipak bolji.
Sport / Nogomet | 13. 04. 2018. u 01:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski sudac Michael Oliver definitivno je javni neprijatelj broj jedan u Torinu, ali i u čitavoj Italiji.

Umjesto da utakmicu između Reala i Juventusa povede u produžetke, Oliver je dosudio dvojbeni jedanaesterac za Real u 93. minuti.

Uz klasične komentare kako se to nikad ne bi usudio učiniti u suprotnome šesnaestercu, talijanskim medijima i društvenim mrežama kolaju razne teorije zavjere.

U četvrtak, dan nakon kontroverzne utakmice na Santiago Bernabeu, ''ušlo'' se u trag "pristranosti" suca Olivera, objavljivanjem statusa njegove supruge Lucy Oliver, koja hvali Realov stadion, ali i Madrid uopće.

Tuttosport i Il Corriere dello Sport pronašli su njezine nešto starije tweetove iz kojih je ''jasno'' odakle vjetrovi pušu.

Iz srpnja 2016. je njezina slika sa stadiona Santiago Bernabeu uz komentar "Mislim da ovo nije loš stadion", uz zabavni hashtag kako je Fratton Park, stadion Portsmoutha, ipak bolji.

Istoga dana objavila je i sliku  uz komentar "Loving Madrid".

Naravno, kad su emocije uzavrele, onda se zaboravlja da je stadion Santiago Bernabéu jedna od najposjećenijih znamenitosti širom Španjolske, a i sam Madrid poseban grad, podsjeća AS.

A ljudima koji su svojom profesijom vezani za nogomet zapravo ne bi trebalo zamjerati ukoliko su nekad posjetili Madrid i čuveni Realov stadion. Jednako tako i u Barceloni - provesti nekoliko dana u katalonskoj prijestolnici, a ne posjetiti stadion i muzej Camp Nou, zapravo je loš turizam.

Kopirati
Drag cursor here to close