Dva remija i dvije pobjede u Turskoj

Za kraj remi sa Sibirom

Ekspedicija Veleža se u nedjelju vraća u Mostar, nakon čega slijedi nastavak priprema. Do početka drugog dijela sezone ostalo je nešto manje od mjesec dana.
Sport / Nogomet | 09. 02. 2019. u 19:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na kraju dijela priprema u Turskoj, nogometaši Veleža su odigrali i četvrti kontrolnu utakmicu, ovaj put protiv Sibira, člana druge lige Rusije.

Nakon devedeset minuta dvoboja nije bilo pobjednika, završilo je 1:1, pa je bilanca Rođenih u Turskoj na kraju, dva remija i dvije pobjede.

U dvoboju protiv Sibira Velež je prvi stigao do prednosti nakon 12 minuta igre, Fajić je iskoristio grešku protivničke obrane. Svoje prilike u prvom poluvremenu su imali Brandao, Behram, Dario, ali se rezultat nije mijenjao.

U nastavku utakmice Rusi su imali posjed lopte, Velež je svoju priliku tražio iz kontri. Bolju igru u drugom dijelu nogometaši Sibira su krunisali golom 23-godišnjeg Artema Korzhunova, igrala se 65 minuta. Iako je do kraja bilo dovoljno vremena za promjenu rezultata, golova nije bilo.

Velež je utakmicu počeo u sastavu Bogdanović – Dario, Zvonić, Mrgan, Mešanović – Ćosić – Lukas, Behram – Cvijanović, Brandao – Fajić, dok su u drugom dijelu priliku još dobili defenzivci Kuduzović i Zeljković umjesto Mrgana i Lucasa.

Ekspedicija Veleža se u nedjelju vraća u Mostar, nakon čega slijedi nastavak priprema. Do početka drugog dijela sezone ostalo je nešto manje od mjesec dana. Prema planu priprema, do starta drugog dijela, Velež će bi trebao odigrati još tri kontrolne utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close