Klopp se kockao i izgubio

Wolvesi izbacili Liverpool, Dejan Lovren se ozlijedio

Odlučio je trenutak inspiracije Nevesa, koji je prekrasno pogodio s više od dvadeset metara za novo vodstvo i konačnu pobjedu Wolverhamptona nad Liverpoolom.
Sport / Nogomet | 08. 01. 2019. u 07:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 3. kolu engleskog FA kupa dogodilo se novo iznenađenje, nogometaši Wolverhamptona slavili su protiv Liverpoola sa 2:1 te iz najstarijeg engleskog natjecanja izbacili vodeću momčad Premier lige.

Liverpool je na stadion Molineux izašao s kombiniranim sastavom, a domaćini su počeli s gotovo najjačim timom.

I odmah na početku prvi problemi za menadžera "Redsa" Jurgena Kloppa, već u 6. minuti zbog ozljede mišića desne noge izlazi hrvatski reprezentativac Dejan Lovren. Klopp je u igru umjesto Lovrena ubacio 16-godišnjeg debitanta Ki-Janu Hoevera.

To je zapravo bilo i jedino vrijedno spomena u prvih dvadesetak minuta, a nakon toga "Vukovi" su zaigrali bolje i došli u vodstvo u 38. minuti. Jota je sjajnom loptom proigrao Jimeneza, a ovaj potonji puca neobranjivo za vodstvo domaćina.

U nastavku Liverpool dolazi do izjednačenja već nakon šest minuta, a strijelac lijepog pogotka s ruba kaznenog prostora bio je Origi. I dalje smo gledali vrlo izjednačen nogomet, a odlučio je trenutak inspiracije Nevesa, koji je prekrasno pogodio s više od dvadeset metara za vodstvo i konačnu pobjedu Wolverhamptona.

Iako je u nastavku Klopp ubacio Salaha i Firmina, Wolvesi su zadržali prednost i prošli dalje.

Kopirati
Drag cursor here to close