Dobre vijesti

Willian blizu novog ugovora s Chelseajem

Willian je ljetos, prema medijskim navodima, bio blizu prelaska u Barcelonu i Atletico Madrid, ali je ostao i ove sezone za Chealsea odigrao 21 utakmicu.
Sport / Nogomet | 12. 12. 2019. u 14:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brazilski nogometni reprezentativac Willian rekao je za britanske medije da njegov agent pregovara s Chelseajem oko novog ugovora i da se nada da će uskoro imati dobre vijesti, prenosi Anadolu Agency (AA).

Willian je ljetos, prema medijskim navodima, bio blizu prelaska u Barcelonu i Atletico Madrid, ali je ostao i ove sezone za Chealsea odigrao 21 utakmicu.

"Već nekoliko puta sam rekao da mi je želja da ostanem u Chelseaju. Jako mi se dopada klub, ovdje se osjećam dobrodošao, kao i moja obitelj. Volimo da živimo u Londonu. U sredini sam sezone i pokušavam ne razmišljati o tome kako bih bio fokusiran na teren. Moj agent i klub razgovaraju i nadam se da ću uskoro moći objaviti dobre vijesti. Tijekom prelaznih rokova normalno je da imate ponude i nagađanja, posebno za igrače kojima je ugovor na isteku. Ali, moj fokus je 100 posto na Chelsea i sezonu", rekao je Willian.

Sjajni 31-godišnji brazilski ofanzivni nogometaš u Chelsea je stigao 2013. godine iz ruskog Anhzija. Prethodno je igrao za Corinthians i Shakhtar Donetsk. Aktualni ugovor s "plavcima" traje mu do lipnja 2020. godine.

Do sada je za klub sa Stamford Bridgea odigrao 313 takmičarskih utakmica i postigao 55 golova. U dresu reprezentacije Brazila, s kojom je ove godine osvojio Copa Americu, nastupio je 70 puta uz devet pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close