Čekićari udaraju

West Ham United slavio protiv Aston Ville i skočio na peto mjesto

West Ham je krenuo sjajno golovima Angela Ogbonne (2) i Jarroda Bowena (46), da bi Jack Grealish (25) bio strijelac za Villu. Treća uzastopna pobjeda odvela je West Ham na peto mjesto s 17 bodova, dok je Villa 10. s 15 bodova.
Sport / Nogomet | 30. 11. 2020. u 23:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dvoboju 10. kola Engleske lige West Ham je u Londonu slavio protiv Aston Ville s 2:1 i probio se na visoko peto mjesto ljestvice.

West Ham United je tako slavio i u drugoj domaćoj utakmici zaredom zahvaljujući  činjenici da su gosti promašili penal.

Na utakmici protiv Fulhama je kazneni udarac promašio Ademola Lookman, a večeras igrač Aston Ville Ollie Watkins, s tim da je istom igraču VAR poništio gol u sudačkoj nadoknadi.

West Ham je krenuo sjajno golovima Angela Ogbonne (2) i Jarroda Bowena (46), da bi Jack Grealish (25) bio strijelac za Villu.

Treća uzastopna pobjeda odvela je West Ham na peto mjesto s 17 bodova, dok je Villa na 10. mjestu s 15 bodova.

Ranije je Fulham kao gost svladao Leicester City s 2:1 i pomakao se sa samog začelja lige.

Leicester City je pobjedom mogao skočiti na vrh lige, ali je doživio neočekivan poraz na svom King Power stadionu. Ademola Lookman (30) i Ivan Cavaleiro (43 pen) zabili su za londonsku momčad u prvom dijelu, a Harvey Barnes je četiri minute prije kraja postavio konačnih 1:2. 

Pedantni statističari Premierlige izračunali su da je Fulham je ubilježio prvu pobjedu, još od ožujka 2013., u meču protiv ekipe koja je utakmicu započela s jednog od prva četiri mjesta na tablici. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close