Unatoč lošim rezultatima

Wenger: Imamo vremena da spasimo sezonu

Najnoviji poraz i treći u posljednjih pet susreta u Premier ligi Arsenal je upisao sinoć na domaćem terenu protiv lidera ljestvice Manchester Cityja (0:3).
Sport / Nogomet | 02. 03. 2018. u 11:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Menadžer Arsenala Arsene Wenger vjeruje da klub ima još vremena spasiti sezonu usprkos činjenici što zaostaje 10 bodova za četvrtim mjestom, prenosi Anadolija.

Najnoviji poraz i treći u posljednjih pet susreta u Premier ligi Arsenal je upisao sinoć na domaćem terenu protiv lidera ljestvice Manchester Cityja (0:3).

Poraz je ostavio Arsenal 10 bodova iza četvrtog mjesta i eventualno osvajanje Lige Europe je njihova jedina prilika da se domogonu Lige prvaka, najelitnijeg klupskog natjecanja u Europi.

Na pitanje je li moguće spasiti sezonu, menadžer Arsenala je odgovorio potvrdno.

"Moramo ostati zajedno, ali je teško. Penjete se stepenicama, a spuštate liftom. To je samopouzdanje. To je razina koju morate pokazati kako biste igrali za Arsenal", kazao je Wenger istaknuvši da jedino što njegovom timu preostaje jeste da se fokusira na sljedeću utakmicu protiv Brightona u 29. kolu Premier lige. 

Francuz od 1996. godine sjedi na klupi londonskog Arsenala i ima najduži staž od svih trenera u Premijer ligi. Ugovor s klubom iz Londona obnovio je prošle godine usprkos sve češćim kritikama navijača i nogometnih stručnjaka.

Kopirati
Drag cursor here to close