Leeds na vrhu nakon preokreta

WBA novim porazom ispustio prvo mjesto

Za WBA ovo je bila već sedma utakmica zaredom u prvenstvu bez pobjede, od čega treći poraz.
Sport / Nogomet | 29. 01. 2020. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad West Bromwich Albiona, koju vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, a za koju igra hrvatski veznjak Filip Krovinović, nakon 1-2 (0-0) poraza na gostovanju kod Cardiff Cityja u 29. kolu ispustila je prvu poziciju na ljestvici engleske druge lige.

Za WBA ovo je bila već sedma utakmica zaredom u prvenstvu bez pobjede, od čega treći poraz, što je iskoristio Leeds United koji je 3-2 (0-2) domaćom pobjedom protiv Millwalla nakon velikog preokreta u nastavku i preskočio ga na prvom mjestu.

U Cardiffu je domaćin poveo početkom nastavka preko Patersona (46), na 1-1 poravnao je Austin (61-11m) iz kaznenog udarca kojega je izborio Krovinović, a pobjednički gol za velški klub postigao je Tomlin (76), javlja Hina.

Video: Golovi i izgledne prilike s utakmice Cardiff City - WBA

Krovinović je odigrao svih 90 minuta za WBA koji je sada drugi na ljestvici sa 53 boda, dva manje od vodećeg Leedsa, a dva više od trećeg Nottingham Foresta koji je u utorak kao gost svladao Brentford sa 1-0 (1-0).

Simon Sluga branio je svih 90 minuta u 3-2 (0-0) domaćoj pobjedi Luton Towna protiv Derby Countyja, a jedan od golova koje je primio zabio mu je legendarni Wayne Rooney. Usprkos ove pobjede Luton je i dalje posljednji na ljestvici sa 24 boda, koliko ima i pretposljednji Barnsley, a 21. Charlton Athletic, koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak u ovom rangu natjecanja, bježi mu šest bodova.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close